Hilary Duff Nails Art of Casual-Chic Out L.A.

Hilary Duffilla on ollut kiireinen kuukausi, eikä hänellä ole merkkejä hidastumisesta. Näyttelijä ja äiti-ikäinen hiljattain vietti jonkin aikaa New Yorkissa edistääkseen TV Land -näyttelyn kolmannen kauden nuoremmat, teki sen kotiin Los Angelesiin juhlimaan 29. syntymäpäivänsä ja viime yönä lähti Los Angelesin kuumin uuteen ravintola Catchiin, joka oli valmis yöksi kaupungissa hänen vakavasti tyylikkäässä kokonaisuutena. 

Entinen Disney-tähti oli harmaa, pitkähihainen turtleneck, joka osoitti pienen sydämensä tatuoinnillaan parin repäisyn poikaystävän farkut, vaaleanpunainen kytkin ja helmeilevät Christian Louboutin -pumput ($ 695, neimanmarcus.com). Duff yhdisti ulkoasun herkillä korvakoruilla, hopeisella silmämeikulla ja melko vaaleanpunaisella huulilla. 

SHOP TREND:

Hilary Duff 1
Kohteliaisuus

Ripped poikaystävät farkut, 235 dollaria; nordstrom.com.

Hilary Duff 2
Kohteliaisuus

Harmaa turtleneck -paita, 128 dollaria; bloomingdales.com. 

WATCH: Hilary Duffin 10 parasta itsestä

Duffilla on pienen tatuoinnin kokoelma, ja siihen on lisätty muutama päivä sitten kauniin kuvan kahdesta ruususta hänen yläosaansa. Näyttelijä työskenteli kuuluisan L.A.n tatuointitaiteilija Dr. Woo: n kanssa saadakseen mustetta juuri oikein ja lähetti kuvan lopullisesta tuotteesta Instagramille otsikolla “täällä hän on … kiitos jälleen @_dr_woo_”.

Siellä hän on ����thanks jälleen @_dr_woo_

Hilary Duffin (@hilaryduff) lähettämä valokuva

RELATED: Hilary Duff puhuu nuorempaa, Binge-Watching, ja onko hän valmis musiikkia uudelleen

Meidän suosikki lapsen tähti-kääntynyt menestyvän näyttelijä on tappanut street-tyyliä viime aikoina, ja tämä uusin asu ei todellakaan ole petkuttanut. Emme voi odottaa, mitä Duff astuu seuraavaksi!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map