High-Rise Hunk Luke Evans Merkit IMG-mallien kanssa

Vaikka 37-vuotias näyttelijä Luke Evans ei ole sellainen, jolla on melkein alastomainen kohtaus Kerrostalo (katsokaa elokuvaa vilaukseksi Tom Hiddleston’s derriere), walesilaisella näyttelijällä on varmasti se, mitä se vie kaiken helposti. Niin paljon, että tähti on virallisesti allekirjoittanut IMG Modelsin kanssa, sama edustaja, joka edustaa hiljattain allekirjoitettua R & B-kauneutta Ciaraa ja rohkeita kasvotäyttelytuotteita kuten Kate Moss ja Bella Hadid.

Kuinka sopivaa yhteys on? Evansilla on taipumus räätälöityihin pukuihin punaisella matolla, siirtymällä enemmän rentoihin, turtleneck-näkyviin ryhmiin ja mustisiin solmioihin, jotka sopivat täydellisesti jopa kaikkein korkeimpiin tapahtumiin.

Tyyli sivuutetaan, hän myös osaa ottaa itsekkäitä, jotka tekevät meistä uupumaan.

RELATED: Todistaja Hugh Jackman ja Luke Evansin uskomaton Gaston Sing-Off

Ja jos nimi ei soita pikakelloa, valmistaudu tulemaan tottuneemmaksi tähdellä 2017, kun hän on päättänyt tehdä otsikoita, roolien ansiosta odotetuissa elokuvissa, kuten Kaunotar ja hirviö ja Tyttö junassa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − = 25

map