Hermès on käynnistänyt verkkosivuston, joka on omistettu kaikelle silkki-silmällä, mukaan lukien nämä ikoniset huivit

Hermes silkkihuivilla on harvoja lisävarusteita ajaton ja kuvitteellinen. Nämä Carrés, kuten kerroksellinen ranskalainen talo kutsuu niitä, ovat status symboli niin kuin ne ovat taideteoksia. No, saattoi olla hieman helpompi löytää täydellinen Carré milles-Hermès on käynnistänyt omalla verkkosivustollaan lamaisondescarres.com kaikkien niiden silkkituotteiden, kuten huivit, huivit, tasku-neliöt, siteet ja muut sellaiset.

RELATED: Hermèsin uusi naistenvaatemies on Nadège Vanhee-Cybulski

Interaktiivinen verkkosivusto on suunniteltu näyttämään talolta (La Maison des Carrés tarkoittaa “neliöiden taloa”), jossa on tilaa jokaiselle huiville (edellä) – yli 600, tarkalleen. Ostosten ostaessa huopia huoneissa voi myös oppia lisää huivista ja kokoelmista, katsella brändin lyhytelokuvia ja oppia tuntemaan asiantuntijana jokaisen huivin koon..

Hermes Scarf Shop
Kohteliaisuus

La Maison des Carrés on Hermes -yhtyeen maailmankaikkeuden taiteellisen johtajan aivotapa, Bali Barret, joka liittyi brändiin vuonna 2003, kun hän loi kapselikokoelman huivit etikettiin. Pierre Marie, joka on aikaisemmin suunnitellut myös huivit tuotemerkille, suunnitteli verkkosivuston. “Sekä online-kauppa, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman kokoelmissamme, ja ihastuttavien, jatkuvasti kehittyvien kokemusten paikka, lamaisondescarres.com kertoo Hermèsin silkistä viihdyttävällä ja epätavanomaisella tavalla”, Barret sanoo. Voit kokea Hermesin silkkipuusta itseäsi päästäksesi lamaisondescarres.com-sivustoon.

KUVAT: Katso Hermesin yllätykset

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map