Hello Kitty ja OPI lanseeraavat karkeimmat kynsilakat koskaan

Keskustele “söpö” kynsiin tulemisesta ensi kuussa, voit saada kädet (ja naulat) kaikkein ihastuttavimmasta lakkakokoelmasta, jonka olemme koskaan nähneet. OPI on yhteistyössä Sanrion kanssa luomassa Hello Kitty-innoitusta kynsilakkaaluettelosta, joka sisältää 13 kirkasta, karkkia värisävyä, joista kahdeksan on vaaleanpunaista. Odotatko mitään vähemmän? “Halusimme tuoda tämän kokoelman kaikkine omaperäisyyden viehättävyydellä ja leikkisyydellä”, kertoo OPI: n perustaja ja brändi suurlähettiläs Suzi Weiss-Fischmann. “Hello Kitty luo onnellisuutta tavalla, joka tosiaankin resonoi täällä OPI: ssä, koska pyrimme tekemään saman väristä kuin meidän välineemme.”

RELATED: Hello Kitty on saamassa omaa taidetta esillä Seattlessa

Kaikkien suosikki kissan – joka ilmeisesti ei ole kissa vaan ihmisen tyttö … emme olekaankaan varma – on tehnyt aivan nimensä itsestään kauneuden ja muodin alueilla. Vuonna 2012 hän sai ensimmäisen makeup-kokoelmansa Sephoran kanssa, ja sitä on kuultu edelleen Beats by Dre -kuulokkeista, Vans-lenkkareista, koruista ja lukemattomista muotomuodoista sen jälkeen. Kynsivärien, joiden hinta on 9,50 dollaria pop, OPI käynnistää myös Hello Kittyn kynsilakkisarjan, joka tulee hämmentyneenä kuumalla vaalealla Swarovski-nastarilla varustetulla jousilla, tietenkin sen takia. Etsi Hello Kitty OPI-kokoonpanoon myymälöissä valtakunnallisesti tammikuusta lähtien! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − = 39

map