Heidi Klum voittaa Halloweenin Werwolf-puku Michael Jacksonin “Thriller” -musiikkivideosta

Seitsemän tuntia meikkiä, sarjaa videoita yksityiskohtaisesti hänen muutosta ja paljon rakennettu ennakointi myöhemmin, Heidi Klum lopulta paljasti hänen eeppinen Halloween puku tähän mennessä.

Tiistai-iltana supermalli palasi omaan lomatilaisuuteensa N.Y.C. joka on yksi Michael Jacksonin kuuluisasta “Thriller” -musiikkivideosta, sekä muutamia zombeja, jotka näyttävät täysin tuntemattomilta. Hän nauloi kappaleen ulkoasun avoimella kirjaimella olevan takin, farkkujen ja froteeiden kanssa. Mutta tietenkin hänen meikki oli todellinen voima. 

TK
Presley Ann / Getty

Vaikka Halloweenin kuningatar ei tunne protetiikkaa (muistan hänen “vanhan rouvansa” vuoden 2013, tai hänen mieleenpainuva Jessica Rabbit-puku), hän kokosi tuskin itsensä tänä vuonna. Työskennellessään meikkaustyökalu ProRenFX: n kanssa, Klum valmisteli pukunsa joukolla viikset, silmät, rypistynyt nahan kaltainen iho ja kurja harja. Amber-piilolinssejä ja teräviä kyntejä lisäsi vain lisää rahtia hiuslakkaukseen. 

Hyvää Halloweenia!!!! ������������

Heidi Klumin (@heidiklum) yhteinen viesti

“Michael Jackson oli aina tällainen kuvake ja” Thriller “video on niin kuvitteellinen video ja olin kuin,” Minun on tehtävä se uudelleen “, Klum kertoi Ihmiset hänen pukuvalintansa, ennen kuin hän myöntää, ettei hänellä ole lippuja kuin pop-tähti. “On selvää, että se on vaikeaa, koska en voi tanssia kuten Michael Jackson. En usko, että kukaan voi tanssia kuten Michael Jackson, mutta yritin kovasti.”

Erityiset vaikutukset (ja pop-kuningas) voivat tuntua mahdottomalta voittaa, mutta jos joku voi tehdä sen, se on Heidi! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − 93 =

map