Heidi Klum muuttuu Trippy Butterfly Halloweeniksi

Ei outoja ja upeita Halloween-pukuja, Heidi Klum jatkoi edellistä 15-vuotisjuhlalla.

Aiemmin malli on naamioinut silmiinpistävät piirteensä villin joukon puvut, kuten Aadamin ja Eevan (entinen aviomies Seal teki varsin Eevan), naisen simpanssin ja viime vuoden vanhan muukalan muunnoksen.

Tänä vuonna ei ollut eroa. Klum kohosi (tai todella huilasti) Times Squarelle perhonenpukuun. Mutta tämä ei ollut sinun tavanomainen melko, mutta vaalea siivekäs suutari. Klumin asu oli täydellinen trippinen metamorfoosi (kenties metaforia urakehänsä mallista mega-yrittäjälle?), Jossa oli iridescent bugs-silmät, hyönteisten kasvoteksti ja psykedeelinen jumittui. Luonnollisesti malli dokumentoi hänen muutoksensa sosiaalisessa mediassa, mukaan lukien tämä hauska video:

Näin se tapahtuu #hkhalloween #behindthecostume @cce_inc @bcorso

Video, jonka on lähettänyt Heidi Klum (@heidiklum)

Mukana oli myös muutamia bugisia / kauniita yksityiskohtia:

Hyvää Halloween #hkhalloween

Kuva, jonka on lähettänyt Heidi Klum (@heidiklum)

Voitko arvata, mitä minä olen? #hkhalloween

Kuva, jonka on lähettänyt Heidi Klum (@heidiklum)

Valmis #hkhalloween

Kuva, jonka on lähettänyt Heidi Klum (@heidiklum)

Sen jälkeen Klum “lensi” Tao Downtownen viralliseen bash-paikkaan, jossa hän istui pari Schnabelsia (poikaystävä Vito ja hänen taiteilijansa isä Julian). Kuten tavallista, puolue toi esiin runsaasti julkkiksia kaupungissa, mukaan lukien Zoe Kravitz kuin funky nunna ja Joe Jonas, joka osallistui suunnittelija Richard Chai (pukeutunut karkkia raver), antaen “Blue Steel” Zoolander.

�� ��: @questlove ��

Kuva, jonka teki Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Olen melko varma, että elämässä on paljon enemmän kuin todella, todella hyvän näköinen. Ja aion selvittää, mikä tämä on. – Derek Zoolander

Jøe Jønasin (@joejonas) lähettämä valokuva

LOL. @richardchai

Jøe Jønasin (@joejonas) lähettämä valokuva

KUVAT: Katso lisää suosikkijuhlataskuistasi täältä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − 57 =

map