Heidi Klum esittelee pois hänen seksikkäimmät alusvaatteet “Naughty” Instagram Photo

Heidi Klum ei ole huolissaan siitä, mitä hänen äitinsä antoi hänelle, ja hän osoitti, että hänen uusin Instagram-postinsa.

Ylempi malli otettiin tänään sosiaalisen median foorumiin jakamaan super seksikäs kuva itsestään, ja se näyttää tähden rocking alusvaatteita omasta rivistä Heidi Klum Intimates. Mustavalkoisessa napsautuksessa Amerikalla on lahjoja tuomari koordinoi pitsi-rintaliivit ja hameet alusvaatteineen, kun hän esittää viitoittain seinää vasten. “Tunne tuhmaa tänä keskiviikkona #kuukausina minun @heidiklumintimatesissani “, 43-vuotias kuvailee upeaa kuvaa. Voitteko uskoa, että saksalaisella kauneudella on ollut neljä lasta?

Tunne tuhma tänä keskiviikkona #hupday my @heidiklumintimates �� #heidiklumintimates �� @francescocarrozzini

Kuva, jonka on lähettänyt Heidi Klum (@heidiklum)

Mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Klum on lähettänyt myöhään. Viime viikolla hän jakoi useita kuvia trooppisesta lomasta poikaystävänsä Vito Schnabelin kanssa, jotka osoittavat tähtiä uima-altaan yläpuolella uima-altaassa sekä kuvan, jossa on yläosattomia näkymiä merelle.

RELATED: Heidi Klum Wows-sarjassa Topless Underwater -kuvia

Hyvältä, Heidi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 2

map