Hei, Holiday Windows! Katso New Yorkin myymälöitä

Se on vuoden upein aika New Yorkissa. Lämpötilan laskiessa loma-ostos on täydessä vauhdissa, ja jälleenmyyjillä on paljon enemmän tarjottavaa kuin vain täydellisiä lahjoja. Mikä saa meidät Todella innostunut N.Y.C: n suurimpien myymälöiden kiihdyttämisestä saa mahdollisuuden nähdä kauniisti sisustetut lomaikkunansa. 

Saks Fifth Avenue koristeli liikkeensä teemallaan “Talvipalatsi” jossa on valoisa ja pyrotekninen esitys, sekä ikkunoita, jotka ovat innoittaneet eri paikkakunnilla ympäri maailmaa (edellä). Sillä välin Bergdorf Goodmanin “Brilliant” teema on kyse  glitz tekijä, jossa on runsaasti Swarovski kristalleja ja helmiä koko majesteettinen ikkuna. Ja Barneys New York asetti asiat askelen pidemmälle, värähtelivät elävien jäänmuotoilijoiden luomaan jääveistoksia ajoitettujen esitysten aikana jossakin sen myymäläikkunoissa.

Mutta häikäisevät näytöt eivät pysy siellä. Runsaasti muita vähittäismyyjiä valaisee kaupungin kaduilla tänä kuukautena – emmekä saa tarpeeksi New Yorkin juhliin mestariteoksia.

Ota (virtuaalinen) matka katsomaan tämän vuoden parhaita loma-ikkunoita klikkaamalla galleriaamme täällä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 − = 65

map