Hayley Williams selittää, miksi hiukset ovat “erittäin emotionaalinen asia”, ja miksi hän ei olisi koskaan käyttänyt tätä hiusväriä

Kun Paramore räjähti musiikkimaailmaan osumallaan toisella albumillaan Mellakka! alkuvuonna 2007 alt-rock-yhtye oli yhtä tunnettu kuin sen tarttuvat ja leikkaavat sanat, kuten laulaja Hayley Williamsin tulinen oranssi lukko. Ryhmä muuttui nopeasti poppunk-kohtaukseksi, ja se oli vain ajan kysymys ennen kuin fanit ympäri maailmaa toistivat Williamsin allekirjoituksen, tekevät hiuksistaan ​​kirkkaita sävyjä ja laulavat taas “Misery Business” -elokuvalle.

Kymmenen vuotta myöhemmin Paramore on edelleen vahva. Bändi julkaisi juuri hyvin vastaanotetun viides studioalbumin, Naurun jälkeen, toukokuussa – ja uudella ja kypsemmällä äänellä Williams esitteli uuden platinanäytön. Mutta kun hän on taannut alas hänen aiemmin kirkkaat lukot, Williams on edelleen avoin heittää värillään pop aina silloin tällöin. Hänen viimeisimmän hankkeensa ansiosta hän voi tehdä sen helposti. 

18 ja kurjuuden liiketoiminnassa. # 10yearsofRIOT

Hayleyn yhteinen viesti, josta Paramore (@yelyahwilliams) on

Vuonna 2016 Williams ja hänen henkilökohtainen kauneusguru, Brian O’Conner, käynnistivät hyvä DYEyoung, joka on linja vegaani ja julma, vapaasti pysyvä hiusväriaine. Nyt duo vie hiusväriinsä uudelle korkeudelle paljastaen uusimman tuotteensa Poser Paste. Käytä ja pese tyylipastaa lanseeraa 16.10. Poserpaste.com-sivustolla (se on tällä hetkellä saatavana ennakkotilauksena 17,99 dollarin poppia kohden), ja hiusten ulkoasua on helppo vaihtaa neljällä lihavalla sävyllä: Steal My Sunshine (kirkkaan keltainen), Sininen Ruin (koboltti), Riot (neon-oranssi) ja Ex-Girl (kuuma vaaleanpunainen). Suoraan sanottuna, se on tavaraa, josta aiemmat (tai nykyiset) emo-lasten unelmat on tehty.

Hayley Williams Hair Dye - Embed
Kohteliaisuus

“Minusta tuntuu, että hiukset ovat hyvin tunnepitoisia”, Williams kertoi Tyylissä kun keskustelimme hänen ja O’Connerin kanssa tällä viikolla. “Hiusten vaihtaminen on kuin hyvä nollaus – olipa kyseessä uusi väri, hiustenleikkaus tai tyyli.” Williamsin äärimmäisen uusi ilme sai Williamsin hiljattain nollauspainikkeen. “Kun tulin Brianille ja pyysin häntä valkaisemaan hiuksiani, en voinut uskoa, että pyysin sitä – mutta tarvitsin sitä”, hän sanoi. “Tunnetusti minun piti katsoa peiliin ja ei vain nähdä, mitä ihmiset odottivat minulta tai mitä odotin minulta. Se on sellainen kuin yllään sydämesi hihassasi, mutta käytät sitä hiuksillasi hihan sijaan. ” 

Kun he keksivät Poser Paste-ideaa, Williamsilla ja O’Connerilla oli selkeät tavoitteet mielessä. “On tärkeää antaa ihmisille mahdollisuus vain kokeilla sitä, nauttia hyvistä ajoista ja muuttaa heidän ulkonäköään”, Williams sanoi. “Aiemmin Brian ja minä olemme värjääneet hiukseni miljardi eri väriä lyhyessä ajassa. Tämä on niin mukavaa, että voin mennä kotiin, pestä se heti ja olla valmis huomiseen täysin erilaiseen väriin. “Paras osa Poser Paste: n tilapäistä luonnetta? “Ei ole mitään sitoutumista”, sanoi O’Conner. “Joten ihmiset, joilla on 9-5 toimistotyö, voivat leikkiä viikonloppuna ja sitten mennä takaisin töihin ilman, että heidän täytyy valkaista tai värjätä hiuksiaan heti takaisin.” 

Hayley Williams Hair Dye - Embed
Kohteliaisuus

Selaa koko chat-keskusteluun duon kanssa.

InStyle: Kuinka usein siirrät hiustyön?

BO: Viimeisellä kiertokaudella olemme muuttaneet melkein yhdeksän kertaa, mikä oli paljon. Joten tämä kiertely, minä todella juurten hänen tekemään sen läpi koko albumin sykli, jolla on sama hiusväri. Mielestäni se sopii hyvin, koska hän on vanhempi ja kypsempi. Kun katson vanhoja kuvia, kaipaan sitä, koska ilmeisesti se on osa sitä, mikä teki Paramoresta brändin – mikä on todella outoa sanoa, koska se on vain hiuksia. Mutta muut kuin poikkeukselliset [muusikot], se on vain yksi niistä asioista, joita ihmiset tietävät. Joten uskon, että se on mukavaa ei olemaan siellä juuri nyt, koska minulle henkilökohtaisesti se on heidän parasta työtä, jonka he ovat tehneet … Mikä hienoa on se, että [hiukset ovat] tyhjä tila juuri nyt, joten voimme pelata paljon nyt ja hauskaa kokeilla Poseria tahna.

HW: Luulen, että se on todiste siitä, että sinun on todellakin oltava missä olet, ja juuri sellainen, että näytät itsellesi henkilöä, jonka todella haluat olla ja uskot olevasi. Joten tämä on tänään. Se on hullua, koska kun puhumme hiusväreistä tällä tavalla, se todella altistaa sen emotionaalisen puolen, mikä on niin tärkeää.

Brian, on olemassa yksi väri, ettet koskaan värjää Hayleyn hiuksia?

BO: Kaikki pimeä. En vain. Taistelen sinua sen puolesta. 

HW: Ei, en halua tehdä sitä. Teini-ikäisenä värjätin hiukseni mustana kaikkien muiden bändin jäsenten kanssa. Meillä oli vain mustia väriaineita. Ja se oli painajainen. Ensimmäinen kuvaukseni, jonka teimme koskaan, hiukseni olivat ruskeat, koska yritin värjätä punaisella mustalla ja se oli huono.

Oletko koskaan kadottanut entisen emo-punk-rock-ilmeesi vai onko se yli sen?

HW: Se ei ole sitä, että olen sen päällä. Se on vain, että luulen, miten kokenut se on erilainen kuin [näkemään] sen kuvia ja ihmisiä, jotka kokevat sen tuolla tavalla. Kun näen tämän, ajattelen: “Oi, minä muistan sen vuoden, se oli hienoa.” Mutta en ole nostalgista siitä, että menen takaisin ja olisin se henkilö, joka on mielestäni myönteinen asia. Olen ehdottomasti rakastanut sitä. Ja katson varhaisia ​​”Misery Business” valokuvia ja Mellakka! kun todella luotiin ensimmäistä kertaa, ja se oli niin hyvä aika. Mutta meillä on enemmän näistä ajoista ja Vielä kiinnostunut sinusta uskoakseni, aivan yhtä suuri riski meille, että tämä kohta uralla. […] Ja joskus se ei ole edes pelkkä väri. Meillä on ajeltu pään alla. Olen leikannut sen lyhyeksi. Se on kaikki ilme. Olen kiitollinen siitä, ettemme katso usein niin usein – me vain yrittäisimme selvittää, mikä on seuraavaksi. 

Hayley Williams - Embed
Shirlaine Forrest / WireImage

Mikä hiusten väri on tehnyt sinusta tuntuu itsevarmalta?

HW: No, itse asiassa, valkaisu hiukseni on ollut suuri luottamus tehosteiden aikaan, kun tunsin erittäin haavoittuva, eikä minun kaltainen. Minun tarvitsi tehdä jotain omaa ulkoa nähdäkseni, että voisin vielä olla minä, vaikka en näyttäisikään tytöltä kaikista kuvista. Joten tämä on ollut valtava apu, mutta oranssi on aina mukavani. Se on kuin iso viihtyisä huopa, joten jonain päivänä se tulee takaisin. 

Brian, joka innostaa Hayleyn luomia ulkoasuja?

BO: Teemme yhdessä. Mielestäni yksi hauskimmista asioista, joita hän ja minä vielä puhumme, on, jos menisit takaisin ja katsot hänen hiuksiaan Rioton aikana !, oli hetki, kun etsimme Cyndi Lauperia ja me törmäsimme hänen valokuvistaan ​​kirkkaalla oranssi ja punaiset hiukset, joilla on keltaiset otsat. Me olimme kuten, “Oi jumalani, olemme täysin varastaneet hänen tyylinsä.”

HW: Me teimme. Olemme vain repimässä sitä.

BO: Ja emme halunneet. Se ei ollut tarkoituksellista. Se ei ollut, kuten, “Miten voimme tehdä sinusta tuntuu häneltä?” Se vain tapahtui. Debbie Harry on ollut valtava inspiraatio, joka kulkee ympäriinsä. 

HW: Joo. Varsinkin kaikki vaaleat. Olimme kuin okei, kuka nämä punk-rock-naispuoliset kaltaiset punk-rock-naispuoliset naiset voivat katsella ja nähdä, mitä he ovat pukeutuneet, miten he tekivät meikkiä ja mitä hiukset näyttivät? Debbie Harry on aina niin vaivatonta. Monet naiset ovat nyt niin voimakkaasti muotoiltuja – kaikki on linja ja määritelty. Mutta jos Debbie Harry oli lavalla ja hän hikoili sen, hän tuli pois ja silti näytti hyvältä. Ja minäkin rakastan häntä, koska hän ei pelkää T-paidkaa. Rakastan T-paidan ja farkut. Minun suosikkini on tuntea hieman samanlainen kuin yksi kavereista, mutta silti sinulla on savustettu kissa silmä. Se on silti houkutteleva ja seksikäs, erittäin naisellinen. 

meidän on sanottava, että olemme melko tärkeitä

Hayleyn yhteinen viesti, josta Paramore (@yelyahwilliams) on

Kuka on sinun kaikkien aikojen tyyli kuvake?

HW: Se saattaa olla Debbie Harry, mutta tiettyjä aikakausia. Kun katson valokuvia hänestä, on hyvin paljon hänen myöhään 70-luvulla kaiken denim näyttää ja juo olutta lavalla. Vain oleminen niin kova näköinen, mutta jälleen erittäin naisellinen. Hän omisti sekä maskuliinisuuden että naisellisuuden CBGB-vaiheessa. Katson häntä ja ajattelen, “saan sen.” Kasvoillessani katselin myös Karen O: n Yeah Yeah Yeahsilta. Jos palaat Paramoren luettelon loppuun, näet, että minulla on yllään hulluja värillinen sukkahousut – se oli kaikki hyvin Karen O minulle.

Mikä on kauneus rutiinisi, kun olet matkalla?

HW: Olen niin yksinkertainen. Laitoin peitevoidetta, missä tarvitsen sitä ja sitten pulveria. En halua käyttää ripsiväriä paljon päivällä, joten käytän tätä sininen Wet ‘n’ Wild silmälasin piirtää muotoja silmäni ympärille – ehkä kissan silmään yhden päivän ja joitakin pisteitä. Jos olen Brianin kanssa, hän voi voittaa tämän kasvon 30 minuutissa, jos hän tarvitsee.

Jopa #hardtimes hunajaa sinun täytyy palvella ulkoasua! #hair ja #makeup ME �� @Paramore @yelyahwilliams ylpeä olla osa tätä! �� @phojoh

Brian J O’Connorin (@colormebrian) yhteinen viesti

Brian, on olemassa yksi ihonhoitotuote, jota kannustat Hayleyn käyttämään joka päivä?

BO: Hayley ottaa todella, todella hyvää huolta itsestään ja hänen ihonsa on erittäin tärkeä. Hän menee Nashvillen hienoon esteetikkoon, joka tekee omia ihonhoitotuotteita.

HW: Olemme myös käyttäneet viime aikoina maitojauhetta. Se on uskomatonta.

BO: Rakastan holografisia korostusmateriaaleja ja niiden uutta Blur-kokoa. 

HW: Se on hienoa lavalle. I break out, joten en halua käyttää paksua meikkiä, vaikka tiedän, että tulemme kameraan. Minusta tuntuu, että se vain tukkii huokosia.

Mitkä ovat sinun kaikkien aikojen suosikkimusiikkisi muokkaamisessa Paramorella?

HW: Meillä on paljon.

BO: Jotkut parhaista ajankohdista ovat, kun saamme satunnaisen off-day kaupungissa tai vain goofing pois takaisin vaiheessa. Me rakastamme käynnistää musiikin huoneessasi juuri ennen kuin valmistaudumme, ja meillä on kirjaimellisesti tanssi. Voimme pilata kappaleen syke. 

HW: Kyllä, me kutsumme sitä “pilaamaan laulun”, koska me vain tanssimme inhottavasti.

BO: Se voisi olla suloisin rakkauslaulu koskaan ja yhtäkkiä me twerking ja minulla on jalka sohvalla. Kun olet tien päällä ja olet niin kaukana kotoa, on mukavaa saada se yksi hetki normaalia, kun vain voi olla hölmö ja huoleton.

Puhuminen muista kappaleista, Hayley, sinun Twitter bio lukee “virallisen NSYNC-faniklubin entinen jäsen.” Mikä N * SYNC-kaveri sinulla oli murskata takaisin päivässä?

HW: Se on hyvin hauskaa, kun ajattelen sitä, koska ajan, jonka piti niistä, oli todella lyhyt. Se oli siitä lähtien, kun olin yhdeksäntoista syntymäpäivänä. Se on hyvin lyhyt aika, mutta tuntuu siltä, ​​että se oli elämäni, koska ne olivat suuria vuosia. Olin valtava fani heidän omaperäisen albuminsa. Katselin heitä kiertueella, ja sitten minä näin Ilman ehtoja kiertue. En ole nähnyt mitään sen jälkeen, mikä on mielenkiintoista, koska ne vain saivat suuremman. Justin [Timberlake] oli aina suosikkini. Rakastin tanssia ja olin erittäin outo poika. Isäni ja isäni olivat sekä muusikoita, joten rakastin harmoniaa. Rakastin sitä, että isäni ja minä voisimme kuunnella N * SYNCiä ja laulaa erilaisia ​​harmoniaa. Opin harmoniaa N * SYNC: lle! Se on vain outoa, eikä mikään muu 9-vuotias kuin “Oi, rakastan N * SYNCiä. Viisisakainen harmonia, eikö? “Mutta se oli tapa löytää jotain musiikillista.

Mikä sai N * SYNC-harmonia paremmaksi kuin Backstreet Boysin harmonia?

HW: Kaikki. Kun kuuntelen Backstreet Boysia, kuulen paljon laulua yhtenäisenä, aion vain laittaa sen ulos. Tunsin myöhemmin elämässä, kun minut muuttui muusikkona ja en edes kuunnellut tällaista musiikkia, olen todella oppinut paljon enemmän N * SYNC: stä ja Justin Timberlakesta. Äskettäin opin, että hän järjesti kaikki laulut useimmille heidän levyistään, kun hän oli vain 16. Jos sinä olet N * SYNC-fani, tiedät, että Chris oli vanhin jäsen – hän oli 10 vuotta vanhempi kuin Justin. Joten kuvitella olevan 16 ja järjestä laulu 26-vuotiaalle. Hän on nero. Hän ei edes tarvitse olla söpö, hän on vain nero. Se on hullua.

Kuka on osa nykyisiä musiikillisia inspiraatioita?

HW: Herranjumala. SZA on loistava. 

BO: Ja upea! Vaivaton asia, kuten lastin housut ja rintaliivit, sekä suuret hiukset.

HW: Rakastamme häntä. Ja sitten noin ajan, jolloin kaverit ja minä alkoivat kirjoittaa ja tehdä Naurun jälkeen, me todella löysimme paljon 1970-luvulta ja 1980-luvulta – ei välttämättä uuden aallon, vaan tavaroista, kuten Talking Headsista ja miten ne fuusioivat funk ja afro-punk rockin kanssa. Olen ehdottomasti vielä kuunnellut paljon vanhoja levyjä, mutta on niin paljon upeita uusia albumeita. War on Drugsin uusi albumi, Phoebe Bridgersin uusi albumi, paljon surullista kamaa. Mutta se on kunnossa. On aika olla surullinen. Pitää päästää irti. Se on todella raskas maailma.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 23 = 27

map