Häpeät Star Ruby Modine neuvot Emmy Rossum antoi hänelle seksikuvat

Ruby Modine, joka on valittu Lip Gallagherin viimeisimmäksi rakkauden kiinnostukseksi Häpeämätön oli melko paljon osuma TV roolin jackpot. Showman-sarjan pitkäaikainen fani Modine tunsi Gallaghersin elämäntavan eteläsuunnassa ennen Sierran osuuden, tarjoilijan ja yhden äidin purkamista, jotka ottivat Lipin silmän (Jeremy Allen White) silmään heti, kun hän käveli osaksi Patsy’s Pies aiemmin tällä kaudella. He ovat pysyneet jatkuvasti roikkuvasti, ja viime viikon jakson jälkeen näyttää siltä, ​​että asiat ovat menossa rentoon vakavaan melko nopeasti. 

Koska hän on seurannut Lipin rakkauselämän koettelemuksia ja kärsimyksiä Kauden 1 jälkeen, Modine toivoo, että tämä aika on hurmaus – ei, että hän on puolueellinen tai mikä tahansa. “Ajattelen vain, että he ovat todella suloisia yhdessä”, Modine kertoi Tyylissä viime viikon jakson jälkeen. “Heille on helppoa, joka on erittäin virkistävää ja mukavaa.” Suhde on varmasti erilainen Lipille, joka viimein putosi naimisissa olevaan yliopistoprofessori Heleeneen (Sasha Alexander) ennen kuin hänet irtoaa korkeakouluista ja lähtee rehabiin. Mutta kun työskentelisi Lipin sisaren, Fionan (Emmy Rossum) johdolla, joka alun perin alkoi puhdas fyysinen vetovoima Lipin ja Sierran välillä, on blossomed into something more-and for good reason.

LIITTYVÄ VIDEO: InStyle Cover Shoot with Emmy Rossum

“Mielestäni Lip tykkää Sierraa, koska hän on yksi ensimmäisistä ihmisistä, jotka hän on ollut mukana, sillä todella on hyvä asenne”, sanoi Modine. “Hän tuntee itsensä, ja vaikka hänellä on paljon tekemistä, hän hoitaa sitä melko hyvin.” Selaa täysi haastattelu tähtiä kohtaan ja pyydä häntä uudestaan Häpeämätön sunnuntaina klo 9.00 ET Showtimeissa.

Rubiini Modine - Embed - 2
Esitysaika

Tyylissä: Ennen kuin Sierra tuli kuvaan, oliko sinulla suosikki Lipin vanhoista rakkaussuhteista?
Ruby Modine:
Rakastin Mandy paljon, lähinnä siksi, että Emma Greenwell kuvasi merkin niin hyvin. Mutta Mandy kannusti Lipia tekemään hyvin ja oli todella vahva. Hän oli vain hirveä badass. Joten minun pitäisi sanoa, että Mandy oli suosikkini tyttöystävä Lipille.

Sierra näyttää todella kannustavan Lipia oikeilla tavoilla. Mitä rakastat hänen asenteestaan??
Kuvittelisin, että Lip on ollut niin hermostunut ja vihainen itsekseen, että hän mahdollisesti hylkää mahdollisuuden opiskeluun, ja nyt hänellä saattaa olla toinen mahdollisuus – mutta tuntuu siltä, ​​että hän olisi liian hermostunut palata takaisin. Jotta merkittävä muu tai ehkä “merkittävä muu” ei ole oikea termi, koska he ovat niin rentoja, mutta tuollainen tukijärjestelmä on tärkeä. Haluat olla jonkun kanssa, joka kannustaa sinua parantamaan itseäsi ja soittamaan sinut paskaasi ja olemaan kuin “Mikä on pahin tapahtuisi?” sen sijaan että rohkaisisi häntä pelaamaan videopelejä ja vain ajattelematta sitä.

SAMANKALTAISET KruunuVanessa Kirby on virallisesti uuden tytön murskamme

Luuletko, että Sierran positiivinen näkemys on se, mitä hän on tehnyt?
Hän on hyvin leikkisä ja ehdottomasti kutsuu häntä hänen egoaan. Hän on kuin, “Pidämmekö sitä edelleen rentoina? Sinä minulla oli leikata lapsesi ruokaa ja kaikkea”, ja hän heittää sen takaisin hänelle. Hän ei ole loppu – kaikki on kaikki, ja hänellä on oma elämä. Kun hän leikillisesti pyysi häntä naimisiin ja kysyi, miksi hän taisteli tätä vastaan, niin hän oli juuri sellainen hetki, että hän yritti vain nähdä, miten hän reagoi. Ja pelko hänen silmissään, kaikki on sanottava. Todellakin, minusta on tärkeää, että hän on jonkun kanssa, joka on perustettu. Ja hän tietää, mitä hän haluaa, eli suojata lapsensa, saada työtä, olla vakaa samalla kun hän etsii veljelleen, vaikka näyttää siltä, ​​että Debbie ottaa haltuunsa, ja Neil näyttää erittäin hienolta ja onnelliselta. Näyttää siltä, ​​että hänestä voisi tulla Neilin talon kuningatar.

Viime viikolla tapasimme Sierran ex, Charlie, joka luopui pojastaan, kun hänen oli tarkoitus seurata häntä. Missä Sierra lähtee sieltä?
Luulen, että hän tottui Charlien pettymykseen. Kun hän ja Lip soittivat videopelejä, hän selitti, että hänen äitinsä pitää hänet poissa isästä eikä hän halua tehdä sitä pojalleen. Hän haluaa paremman elämänsä tavalla, ettei hänellä ollut tarpeeksi onneksi, ja se on todella surullista. Se oli sydäntäsärkevä kohtaus, joka näki, että Sierra luottaa Charlien ottamaan poikansa ja oli niin hermostunut siitä, ja kaikki, mitä hän vain toivoi, kokosi täysin. On kauheaa päästä eroon, varsinkin jos joku on – ehkä he eivät ole enää rakastuneita, mutta heillä on lapsi yhdessä. Luulen, että Charlie on viha ja turhautuminen. Mutta koska Lip hoiti niin hyvin ja oli niin suloinen siitä, Sierra myöntää, että ehkä hänellä on tukijärjestelmä, joka nojaa ensimmäistä kertaa.

RELATED VIDEO: Näyttää katsomaan tätä marraskuussa

Onko Lip-Charlien näyttämötapahtuma?
Luulen, että viha, jota Lip näkee Sierrassa, henkilö, johon hän mahdollisesti liittyy juuri nyt, kipää hänet tavalla tai toisella. Joten luulen, että South Sidein viha, jota tapasimme nähdä, saattaa tulla hieman. Ja olemme varmasti nähneet hänet teaser seuraavana viikossa menossa sen kanssa joku.

Luuletko, että Lip on valmis vakavaan suhteeseen ja voi mahdollisesti tulla Sierra-pojan isäpäiväksi jonain päivänä?
Luulen, että hän on osoittanut, että hän kasvaa melko paljon, kun kausi on edennyt. Emme ole todella nähneet hänen juovan paljon – ja hän juo paljon vettä, kun hän tekee. Hän pysyy työssä. Hän on varmasti houkutteleva ja tekemässä varjoista liiketoimintaa saadakseen lisää rahaa, mutta hän tarjoaa – ja uskon, että vilpittömyys on olemassa.

Rubiini Modine - Embed - 1
Esitysaika

RELATED: Gretchen Mol keskustelee pääosassa mahdollisuus Hugh Laurien kanssa

Olet kuvannut joitain melko höyryä seksiä kohtauksia Jeremy Allen White. Mikä oli sellainen?
Ei ole rauhallista tapaa vastata tähän. Se on hieno, koska hän on hieno näyttelijä. Me kaikki opettelumme jatkuvasti ja pyrimme parantamaan veneilyämme, mutta voin aivan rehellisesti sanoa, että silmissäni Jeremy on päällikkönsä veneessä. Hän opetti minua niin paljon ja auttoi minua läpi niin monta kohtausta. Hän vain asettaa sinut helvetiksi, ja hän on ollut tärkeä ankkuri huumorinsa kanssa – ja jopa musiikki, jota hän pelaa hiuksissa ja meikki.

Mitä hän pelaa?
Voi, niin paljon. Hän soittaa hienoa musiikkia, vanhoista 50-luvun sävelistä brittiläiseen hiphopiin. Hiukset ja meikki traileri ovat yleensä hiljaisia, kunnes hän saapuu. Alkaa kuulla musiikkia ja mennä “Jeremy on tullut”. Ja sitten hän ja Cameron alkavat tanssia yhdessä, ja kuten voitte kuvitella, Cameron Monaghan ja Jeremy Allen White tanssivat toistensa kanssa aina hymyn kasvoillesi. 

Mikä on ollut kuin työskennellä Emmy Rossumin kanssa?
Emmy oli hieno päivä. Ensimmäinen kohtaus oli, kun Sierra ja Fiona istuivat puhumaan vuokraamisesta, ja Emmy todella tuli rakkaudesta. Hän kertoi minulle: “Tämä on ensimmäinen kerta, kun teet alastomuutta, tämä on ensimmäinen kerta sukupuolen kohtaamisessa, ja se oli minunkinkin, annan sinulle numeroni ja voit soittaa minulle, voit kirjoittaa tekstin ja voi keskustella siitä. ” Yhdessä episodiin, jonka hän ohjasi, hän vetosi minut syrjään, kun puhuin valinnoista, joita tein ja arvostan sitä, että hän teki sen. Aina kun hän on asetettu, tiedän, että voin mennä hänen luokseen ja kysyä häneltä pieniä paloja ja neuvoja. Hän on erittäin ystävällinen ja myös todella hyvä laulaja! En koskaan elämässäni usko, että olisin mukana joukossa Häpeämätön ja katsella Emmy Rossum puhkeaa Beyoncé. 

RELEVAT VIDEOT: SJP: n keskustelut perheen tasapainottamisesta uralla

Kaiken kaikkiaan mikä on suosikkisi Sierra-pelissä?
Äiti. Lucas on niin söpö, ja pieni poika, joka soittaa häntä, Cooper J. Friedman, on sellainen auringonpaiste. Mutta myös tarjoilua. Yritin tarjoilua, kun olin nuorempi, ja se ei mennyt kovin hyvin, koska paniikin paljon. Olen aina pitänyt suurta kunnioitusta kenelle tahansa, joka on ravintolatoiminnassa. Laitoksella juoksemme ympäri ja ryntäämme pöytiin niin monta tuntia, ja tuntuu siltä, ​​ettei se koskaan pääty – emmekä edes ole todellisessa maailmassa. Mutta rakastan uutta Patsyn univormua. Jalkineet ovat mitä se todella teki minulle. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 + = 67

map