Tänä keväänä tuli selväksi, että vanhemmat naiset hallitsivat muotimaailmaa. Ensinnäkin Joan Didion oli Célinelle. Sitten Joni Mitchell Saint Laurentille. Julia Roberts iski badass poseeraa Givenchylle. Ja ettemme unohda, tyylisymbolin Iris Apfel esitteli tavaramerkkinsä ympyrämäiset kehykset Kate Spadeille ja Alexis Bittar. Se oli eeppistä, epätavallista, mahtavaa feminististä, ja olemme myönteisesti ilahtuneita siitä, että trendi kääntyy seuraavaan kauteen. Tapahtuma: Kate Spade syksy / talvikampanja pääosassa taiteilija, näyttelijä, malli ja entinen balettitanssija Anh Duong.

Tuntematonta, Duong oli osa O.G. mallinnusjoukko (josta myös Iman ja Grace Jones osallistuivat) ja on kävellyt kiitoteitä Moschinoa, Christian Dioria ja Karl Lagerfeldia kohtaan muutamia. Pohjimmiltaan hän oli Karlie Kloss 80-luvun alussa, joten on täysin järkevää, miksi hän olisi ollut hänen rinnallaan viimeisimmissä pyrkimyksissään.

Duong opiskeli arkkitehtuuria ja balettia arvostetulle École des Beaux-Arts -leirille Pariisissa, ennen kuin hänet haki valokuvaajan tanssin lavalla, kuten hän tekee. Kun hän osui 27: een, hän kuitenkin ohjasi huomionsa taiteeseen, lopulta tulossa tunnetuksi raakoista ja emotionaalisista itsereaktioistaan.

Alla keskustelimme Duongin kanssa hänen uraansa, hänen henkilökohtaiseen tyyliinsä ja miltä se oli kuin miellyttävän Klossin kanssa.

RELATED: 4 Asiat, joita opimme iris Apfelista, naisesta itsestään

Mikä sai sinut tekemään siirtymisen mallinnuksesta taiteeseen?
“Minä olen maalannut niin kauan kuin voin muistaa: Lapsena minua arvostettiin joka kerta, kun tein piirustusta tai maalausta, mutta en koskaan pitänyt sitä urana. Sitten kun tulin New Yorkiin nuorena mallina, Sijoittelin taidemaailmaan ja tajusin nopeasti, että se oli sellainen elämä, jota halusin. Kun känsin 27 vuotta, päätin virallisesti vetäytyä mallinnuksesta – se oli käännekohdassa muotia, kun tuotemerkit ja aikakauslehdet etsivät ns. “Todelliset ihmiset” malliksi, näyttelijät ja taiteilijat alkoivat näkyä kampanjoissa, ja ajattelin myös, että oli parempi lähteä aikaisin kuin pyydetään. “

Mitä nautit taideteoksesta ja mallinnuksesta??
“Minulla on ollut etuoikeus työskennellä hämmästyttävän luovaa kykyä mallina, mutta alkuvuosina olin erittäin turhautunut, etten voinut tehdä omia päätöksiä ja ilmaista omaa näkemääni. joku muu ilmaus Enkä koskaan tuntenut, että se olisi minulle tarpeeksi luovaa Minun piti tulla oma taiteilija ja luoda oma maailma Nyt kun olen työskennellyt studiossani yksinäisyydessä, olen iloinen voidessani olla osa tiimiä ja kerrotaan mitä tehdä, tuntuu helpotukselta. “

RELATED: Karlie Kloss jakaa hänen maukkaan Fall Apple Crisp Resepti

anh Doung Painting
Kohteliaisuus

Kuinka oma tyylisi muuttuu, jos ollenkaan, koska olet poistunut teollisuudesta?
“Jotta olisin rehellinen, en ole koskaan antanut paljon ajatusta määritellä persoonallista tyyliäni, ehkä se johtuu siitä, että olen ranskalainen, minulle tyyli on enemmän mielialaa. Haluan olla hienostunut täydellisessä muotiossa, vaatteet heijastavat naista, jonka haluan olla tuossa hetessä, ja se on ilmaus siitä, miten tunnen, ne ovat hieno paeta ja ilme. “

Millaista oli saada takaisin Karlie Klossin muotipeliin??
“On ollut hauskaa olla osa Kate Spaden lumoavaa maailmaa, hän on esimerkki joku, joka käyttää muotia ilmentymänä fantasioissa ja unelmissa. Hänellä on paljon peliä ja uskoa hänen muotiin, jotta voimme viihdyttää itseämme.”

minä <3 NY - Kate Spade Embed
Kohteliaisuus

Haastattelua on muokattu ja tiivistetty selkeyden vuoksi.