Hanki Scoop Jennifer Lopezin New Bronde hiusväriin (ja Bob!)

Jos olet jotain meistä, olet pakkomielle Jennifer Lopezista ja kaikesta, mitä hän tekee. Tyttö on saanut glamouria lukossa. Joten kun hän esitti “bronde” (ristin brunette ja blonde) bob, olemme välittömästi tavoittaa hänen glam joukkue täydelliset tiedot.

Kuten käy ilmi, hänen uuden leikkauksensa ja värinsä oli muutakin kuin kesän muutos. Se oli innoittanut Harlee Santos, New Yorkin poliisiviranomainen, jonka kanssa hän pelaa Sinisiä sävyjä, dramaattisarja, joka asetettiin NBC: hen tänä vuonna. “Hän on hyvin intohimoinen hänen uudesta roolistaan ​​ja hänellä on hyvin täsmällinen käsitys siitä, kuka on merkki ja mitä hänen pitäisi näyttää”, hänen hairstylisti Juan Carlos Maciques Rita Hazan Salonissa N.Y.C. kertoo Tyylissä.

Tämä vaati tyyliä, joka oli suhteellisen seksikäs (tämä on J. Lo, josta puhumme), ja näyttää siltä, ​​että leikkaushoidon bob, joka oli yhdistetty hänen allekirjoittamiinsa pitkäihin kerroksiin, oli juuri sitä mitä hän tarvitsi. “Minä leikattiin nykyinen leikkaus, mutta sain sen omaksi tietäen, että hän halusi hieman korkeammalle”, Maciques jakaa pelisuunnitelmansa. “Se on pituus, joka toimii hyvin eniten, koska se ei ole liian lyhyt tai pitkä joten ei ole mitään vakavuutta. Se on pehmeää ja imartelevaa. Totta puhuen. Kaikki on imartelevaa hänelle! “Mitään oikeampaa sanaa ei koskaan puhuttu.

RELATED: Jennifer Lopez vain leikkaa hiuksensa Chin-Length Bobiksi

Mitä tulee väriin, saimme myös kauhan. “Katse, jota olimme menossa, oli tummempi, jossa oli joitain kohokohtia valon ja blondien sijaan”, sanoo Adrian Wallace, väritaiteilija myös Rita Hazanista. Tämän saavuttamiseksi hän pimensi tähden juuret lisäämällä alhaisia ​​valoja väriaineella. “Sitten korostin kultaisen hunajaa”, pro kertoo. “Hänen lämmin ihonsa näyttää hyvältä syvemmällä, tummemmalla juurivärillä, ja kohokohdat tekevät kaiken pehmeämmän ja pehmeämmän. On tärkeää saada ulottuvuus ja kontrasti väreihin, jotka sekoittuvat hyvin toisiinsa. “

LIITTYVÄ VIDEO: J.Lo’s Hairstylist Demos Starin tyylikäs Topknot

KUVAT: Jennifer Lopezin muuttuva kauneus näyttää

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − = 9

map