Hanki Janelle Monáen Signature Red Lip alle alle 15 dollaria

Jos joku tuntee jotain rohkeasta huulesta, se on Janelle Monáe. Laulaja pysyi uskollisena allekirjoituksessaan punaisella sävyllä esitystään Essence Music Festivalissa lomaviikonloppuna – ja paras osa on, sinun ei tarvitse huutaa käyttämään täsmälleen samaa.

“Janelle’s signature punainen huuli on täydellinen aksentti tähän klassiseen ilmeeseen”, meikkiartisti ja CoverGirl suurlähettiläs Sam Fine kertoo meille. Hieno antoi kahta kauneusliikettä itselleen: Kun LipPerfection Lipcolor oli ottanut Hot ($ 7, ulta.com) käyttöön, hän lisäsi Colorglossin lipukuvun Sweet Strawberry ($ 6, target.com) -mallin ulottuvuutta ja paistaa.

Kun kokeilet ulkoasua, ota merkki Monáesta ja anna huulesi keskipisteenä mahdollisimman vähän (mutta ei) liian paljas) silmämeikki. “Bombshell Intensity Linerin (9 dollaria, drugstore.com) mustavalkoisena käytin paksua viivaa, joka siipesi ulos pidennykseen silmään ja lopetti sen sitten lisäämällä LashBlast-ripsiväriä ($ 8, ulta .com) sekä ylhäältä että pohjasta. “Varasta jopa enemmän meikki sävyjä meidän galleriastamme tähdistä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + = 19

map