Hanki Inside Scoop North Westin Custom Fallon Chokeriin

Vauvan tyyli -kuvake North West poistui toista kertaa torstaina räätälöidyessä kruunussa. Äskettäin très chic taapero oli puhalsi matkallaan baletti luokka pukeutunut vaaleanpunainen leotard, sukkahousut ja mega valtava faux turkikset, koska, ilmeisesti. Lisävarusteeditori kuitenkin silmäni menivät suoraan jalokiviä varten. Sparkling hänen pienellä kaula oli hieno pieni kristalli kaulakoru. Kuva, että äiti Kim Kardashian lähetti tästä on jopa rento 1,5 miljoonaa tykkää.

Pieni balerinaani

Kuva, jonka kirjoitti Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Myöhemmin saatoin selville, että tämä kappale oli tosiasiallisesti tehty Fallonin Dana Lorenzin ennen loman juhlaa varten. Lorenz lähetti muutamia vaihtoehtoja Kimille ja muille. Hän oli iloisesti yllättynyt nähdessään Northin kaatuneen mystisen monarkkikokoelman Fallonista – hän on nuorin ihminen, joka koskaan urheili tuotemerkkiä.

RELATED: Shop Rihanna ja Khloé Kardashianin suosikki myydään Choker-That’s Finally takaisin varastossa

“Anteeksi, että olemme myöhässä, sääsin mukautettua norsunluun samettia FALLON-chokeria.” – pohjoinen länsi # yeezy3 #yeezy #northwest #fallonchokerclub

Kuva, jonka lähettäjä @fallonjewelry on

Torstaina Yeezyn näytöksessä koko Kardashian klan oli klad-ilmeinen, Kanye Westin ja Balmainin Olivier Rousteingin välisen yhteistyön tulos; mutta luonnollisesti pohjoinen vei näyttelyn. Varsinainen allekirjoitus näyttää nyt, Pohjois oli monokromaattinen (ahem, ei koskaan mene perheen vastuuseen!) Hoikka hikoilu, ylisuuret sweatshirt, hänen luotettava faux fur takki ja Vans lenkkarit. Luonnollisesti, hänen kaulaansa vilkaistu oli vielä yksi Fallon-choker.

Lähetin Lorenzin välittömästi kauhaan. Muutaman minuutin kuluttua (kiitos sähköpostista!) Hän kertoi minulle: “Minua otettiin yhteyttä tekemään” pohjoiskokoisia “tuhkimiä mahdollisesta muotiviikolla, mutta vasta eilen saimme kiireellisen pyynnön norsunluusta. Nähtyään, että koko perhe oli pukeutunut teemaan, nyt tiedän, miksi! “Se on kaupungin hienoimpia komeilijoita ja melko suurta lausuntoa kenestäkään, puhumattakaan mini fashionista.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − = 69

map