Hanki Exclusive Look Gwen Stefanin The Voice Battle -vaatehuoneessa

Vaikka emme voi odottaa virittää seuraavaan episodiin Ääni kiinni ensimmäisestä taistelukierroksesta, meidän on myönnettävä, että on toinen syy, kun olemme innoissamme katsomassa näyttelyä: Gwen Stefanin muotia. Ikuisen tyylin tähti ja L.A.M.B. suunnittelija ei ole vain hieno valmentaja, hän myös onnistuu tuomaan näytelmään leikkisä, hohdokas ja herkkä tyyli, mikä tekee siitä entistä kiehtovan katsoa.

KUVAT: Gwen Stefanin parhaat kauneuden hetket

Jos olet odottamassa hengästynyt hengähtävä nähdä, mitä Stefani käyttää päihteiden tiistaina Ääni, älä odota enää: Meillä on eksklusiivinen video laulajan stylistista, Petra Flannerystä, keskustellessaan hänen tyylinsä, prosessin valitsemisesta Stefanin konserteista näyttelyyn ja ensimmäisestä taistelupukuudestaan! Katso alla olevaa videota nähdäksesi Gwenin hämmästyttävä show-vaatekaappi sekä virittää Ääni Tiistaina 13. lokakuuta kello 20.00 ET kaikkien toimien kiinnipitämiseksi.

KUVAT: Gwen Stefanin tyylikkäin ulkonäkö

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map