Hanki Exclusive First Look at Lionel Richien uusin uusi (ja epätodennäköinen) yritys

Useilla Grammys-levyillä, multi-platina-osumien sarjalla ja jopa Oscar-nimisellä nimellään, et uskonut Lionel Richien, kuten Lionel Richien, olevan viihdeteollisuuden ulkopuolella, mutta hänellä on, ja meillä on ensimmäinen katso hänen jännittävä uusi projekti. Tällä viikolla rakastettu laulaja kääntyy valokeilaan lavasta – hän on tällä hetkellä keskellä hänen 2016 World Tour -sa ruokapöydälle ilmoittaakseen Lionel Richie Home Collectionista.

Uusi perjantaina julkistettu uusi linja sisältää tyylikkäitä kappaleita luurinaa olevista astiastoista, kristallipuuvista, maljakoista ja kehyksistä, jotka sopivat vaivattomaan isännöintiin. Vaikka tämä räjähdys saattaa tuntua yllättävältä, ei ole mitään muuta kuin Richie, itsehankittua muotoilun harrastaja. “Minun intohimoni sisustukseen ja viihdyttämiseen meni niin kauas kuin lapsuudestani”, hän kertoo Tyylissä. “Olin herättänyt todella dynaamisessa ja kulttuurisessa ympäristössä Tuskegee Alabamassa ja matkustanut maailma vuosien varrella on paljastanut minulle niin paljon. Joten kun tilaisuus esiteltiin itsekseen pöydälle, se ei todellakaan ollut aivokahva ja tuntui luonnollinen sovi. ”    

RELATED: Lionel ja Nicole Richie Bust Jotkut Vakavat Moves Tämä Instagram Video

Richie äskettäin isännöi yksityisen illallisen Beverly Hillsin kartanossaan esittelemään uuden linjan ystävien ja perheen läheisille. Mukana oli myös hänen tyttärensä Nicole, joka oli paitsi täällä isänsä tukemisessa, mutta sattui olemaan erittäin tärkeä rooli suunnitteluprosessissa. Selvitä, mitä tämä oli, ja lisää Q & A: n alla.

Lionel Richie Table - 5
David Seaver

Mikä innostaa tässä kokoelmassa olevia kappaleita ja kuvioita?
Heidät innoittamani matkoillani ja eteläisillä juurilla. Olen myös yrittänyt sisällyttää kodin osia ja viitata joihinkin suosikkikokoelmiin kokoelmassa.  

Voitko jakaa kanssamme, mikä oli suunnitteluprosessi?
Se oli pitkä, mutta nautinnollinen ja palkitseva matka. Olen huomannut monia yhtäläisyyksiä laulun kirjoittamisen ja kodin kokoelman kehittämisen välillä. Olen kirjoittanut musiikkia 40 vuotta ja olen kehittänyt innokas kyky kuulla, nähdä ja tuntea musiikkia. Samalla tavoin olen pystynyt näkemään kuvioita jokapäiväisessä elämässä ja kääntämään ne fyysisiin malleihin. Olen yökyöpeli ja luullisin energialähtöni on yleensä keskellä yötä. Pidin kerran suunnittelijoitani ja grafiikkaryhmälleni ruokapöydässäni aina klo 16.30 asti, täydentämällä ruokaperinteiden kuvioita, hienosäätäen tuoksuja kynttilöille ja etsimällä täydellisen sävyn sinisestä. Meillä kaikilla oli hieno hermostuneisuus ja lähetimme kaikki kotiin aamiaisen välipalapussit!

RELATED: Style Lessons Kuuluisia tyttöjä oppi heidän Rockstar Dads

Lionel Richie Table - 2
Kohteliaisuus Lionel Richie Home

Puhuminen aamiaisesta, mikä on tavallisesti levyssäsi?
Kaksi lasillista lämmintä sitruunavettä aloittaa päivä, jota seuraa runsaasti leipää ja maitotonta ateriaa: rypsi-, makkara, vihannekset ja kaurapuuro rusinoilla ja pähkinöillä.

Onko ihanteellinen ateria, jonka olet ajatellut palvellaan astioasi?
Olen faneja suuresta “kotiruokinnasta”. Rakastan yksinkertaisia ​​reseptejä, jotka ovat terveellisiä ja maukkaita. Tietenkin, jos laitat aterian edessäni, joka vie minut takaisin juurille, niin minä olen onnellinen mies! Ja jopa onnellisempi, kun ateria on esillä tyylikkäässä levyssä.

Lionel Richie Table - 3
Kohteliaisuus Lionel Richie Home

RELATED: Nicole ja Lionel Richien isä-tytär hetki ja paljon muuta

Lionel Richie Table - 1
Kohteliaisuus Lionel Richie Home

Tyttäresi on myös suunnittelija. Oliko Nicole kokonainen lauta ollenkaan prosessin aikana?
Kyllä, hänen tehtävänsä on “päällikkö opinionater.”Hyväksynumeron saaminen kokoelmaan merkitsee minulle paljon.

Lionel Richie Table - 4
David Seaver

Onko meillä tulevaisuudessa muita yllättävää projekteja?
Tänä vuonna aion esitellä LOFT Lionel Richie Home, joka rakentaa rakkauteni väri, luovuus ja muoti. Myöhemmin vuonna, LR Debyytti, joka kohdistaa vieraanvaraisuuden kauppaan ja muihin sopimusasiakkaisiin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 6

map