Haluatko kopioida Jessica Bielin Laid-Back Street Style Look ASAP

Jessica Biel sai jonkin “minä” -ajan ennen äitienpäivää. Näyttelijä oli havaittavissa jättämällä italialaisen ravintolan Santa Monicassa, joka etsii rentoa ja söpöä rentoa ulkoasua, jonka kopioimme kokonaan.

Retkiin upea näyttelijä ja hiljattain remontoitu ravintolan omistaja käyttivät löyhästi sopivaa harmaa t-paidan, jonka hän istui pari kevyesti peseytyneisiin farkuihin. Hän pudotti kokoonpanoa kerman kengällä, mutta se oli hänen 90-luvun innoittamansa muotoilun kosketus, joka todella sai silmämme. Biel kiinnitti vyötäröllä vyötärönauhan napinläpiään, antaen silmänsä lisäntyvän. Klassiset Adidas Stan Smith lenkkarit ja retro kissa-silmä aurinko pyöristivät hänen ulkonäönsä.

RELATED: Justin Timberlake ja Jessica Biel tuovat seksikkään takaisin päivämäärän aikaan

Äitipäivänä sunnuntaina ja aviomiehensä Justin Timberlaken uuden singlen “Can not Stop the Feeling!” Vapauttaminen on varma kiireinen viikonloppu Biel-Timberlake-kotitaloudessa – varsinkin kun poika Silas ottaa isänsä jälkeen. “Hän on kinkku, kuten hänen isänsä vakava kinkku”, Biel sanoi Tänään. “Hän luulee, että kaikki on hauskaa, hän päästää minut kaiken aikaa.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 − 21 =

map