Haluat varastaa Uzo Aduban ihastuttavan perinteen sisarensa kanssa

On niin monta syytä, että rakastan sisaria. Oma vaatekaappi on yli kaksinkertaistunut. Mutta minulla on myös kaksi joukkuetovereita elämässä, jotka aina juurtuvat minuun mitä tahansa. He tuntevat minut alusta loppuun.

Kasvaessamme meillä oli jopa salainen kieli, joka ärsyttäisi loputtomasti meidän kahden veljeämme, ja olemme jääneet yhtä tiiviisti kuin olemme vanhentuneet. Noin kymmenen vuotta sitten, sisareni Chioma [alla, vasemmalla] lähti vuosittaiseen retkeilymatkalle Keski- ja Etelä-Amerikkaan.

saattaa 2018 Uzo Aduba - Embed - 1
Kohteliaisuus Uzo Aduba

Ennen kuin hän lähti, hän antoi toiselle sisareni, Onyi [edellä, oikealle], ja minulle kullakin Coatt-kullan rannekoru. Aluksi ajattelin, että se oli vain söpö pieni koru, mutta sitten Chioma selitti, että pisteet ja viivat kertovat “sisaresta” Morse-koodista.

VIDEO: Lisälaite, joka antaa Cast: n Oranssi on uusi musta Pikalähetys

Rakastin sitä, että sillä oli piilotettu merkitys – se muistutti minua salaperäiseltä kielellämme kaikilta vuosilta. Kun hän oli poissa, käytin ranneketta joka ikinen päivä.

RELATED: Mandy Moore vain paljasti romanttisin engagement story

saattaa 2018 Uzo Aduba - Embed - 2
Brian Henn

Nyt laitan sen edelleen aina, kun matkustan, koska se tekee minusta lähempänä sisariani, vaikka olemme kilometreinä toisistaan. Se on vähätteli ja viileä, enkä voi elää ilman sitä. Lähinnä koska en voi elää ilman heitä.

– Kerroit Jennifer Ferrisille

Aduba tähteä sisään Oranssi on uusi musta Netflixissä.

Saat lisää tällaisia ​​tarinoita poimimaan toukokuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeihin ja digitaaliseen lataukseen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − = 22

map