Halle Berry on 100% EI “Done with Love”

Jätä se sydämenmuotoiseen harjoitusköysiin (ja melko kuvaesimerkkiin), jotta voit lähettää väärän otsikkotavan viestin.

Halle Berry aiheutti melkoisen sekoituksen torstaina, kun hän jakoi kuvan Instagram Storyn sydämestä muotoillusta köydestä, jonka otsikko oli “Done with Love” ja useita lihaksia taipuvaisia ​​emojisia. Koska hän ilmoitti kutsuneensa äskettäin eroon Alexa Da Kid -tapahtumastaan, näytti siltä, ​​että hän oli sanonut, että hän oli “tehnyt rakkaudella” hyväksi sen jälkeen, kun he olivat hajottaneet (uutiset, jotka olivat tulvinneet sosiaalisen median ja median samankaltaisia).

Halle Berry
Karwai Tang / WireImage

Kuten käy ilmi, näin ei kuitenkaan ollut. Oscar-voittaja vetäytyi perjantaina Instagram-tarinansa selvittämään ja lähettämällä samalle valokuvalle otsikon “Hei puolueet-eilinen viesti oli, että minun harjoitukseni oli tehty rakkaudella” ja piirsi nuolia köysiin, jonka hän otsitti “harjoittelua köysi. “Hän jatkoi kirjoittamaan:” Minä en koskaan tule tekemään LOVE! “

Halle Berry Done with Love - Embed
Halle Berry / Instagram

Olemme varmoja, että monet kaverit hengittävät huokauksen helpotuksesta (me myös). Samaan aikaan Berry on päässyt lomahenkään lastensa kanssa nyt, kun hän on palannut turbulenttisesta lomastaan ​​Tahitiin. Kolmen äiti jakoi makea napsahtaa hänen 4-vuotiaasta poikaansa Maceosta, joka pääsi lomahenkään torstaina, joka osoitti hänelle näkevänsä joulukuusesta. “Minä näen sinut, joulu”, hän kirjoitti rinnalla.

Näen sinut jouluksi ❤️

Julkaisija, jonka on jakanut “style =” väri: # c9c8cd; font-family: Arial, sans-serif; fontti-koko: 14 kuvapistettä; font-style: normaali; fontti-paino: normaali; line-height: 17px; “target =” _ blank “> Halle Berry (@halleberry) päällä

Yksinkertaisesti ihastuttava.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 4 = 10

map