Hailey Baldwin päättää kirkolle Casual Punk Lookissa

Hailey Baldwin on omistettu tyyliinsä edes uskonnollisissa palveluissa.

20-vuotias malli pysähtyi Hillsongin kokouskeskuksessa Sydneyssä, Australiassa, joka räpyttää rentoa punk-inspiroivaa yhtyettä. Justin Bieber ex käytti nahkainen nahkatakki, bändit, valssatut denim, kalaverkot ja moottoripyörä saappaat tilaisuuteen.

Mitä hänen viikonloppu kauneus? Hän säilytti keskipohjan hiuksessaan, mutta vetosi loput hameensa takaisin, osoittaakseen voimakkaat selänsä, mattapintaisen ihon ja vaaleanpunaisen huulipunan. Baldwinin mukana oli kaksi ystävää, jotka olivat molemmat valehtelemattomia.

VIDEO: Hailey Baldwinin parhaat instagramit

Guess-malli on Australiassa edistämässä kauneuslinjaa Model Co Cosmeticsin kanssa. Baldwin otti Instagramiin ilmaisemaan jännitystä. Hän esiintyi kausaalisessa näytössä, jossa oli Champion-brandin hiki, Vans Old Skools ($ 60, zappos.com), jotkut vakavasti aaltoilevat hiukset ja “rock on” kädet. “Headed to Australia !!!! On innoissaan olla @modelco_cosmetics-tiimin kanssa. Katso y’all siellä”, hän kuvaili ilmoitusta. Baldwin on myös huhuttu olevan dating Australian bändistä, 5 Seconds of Summer-rumpali, Ashton Irwin.

Headed to Australia !!!! Innostunut olemaan @modelco_cosmetics -tiimin kanssa. Katso y’all siellä ����

Hailey Baldwinin (@haileybaldwin) kuva lähetetty

RELATED: Hailey Baldwin värjättiin hiuksillansa upea sävy Pink

Mietitkö, että tämä lisätty matkailuun!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 3 =

map