Hadid-sisar suunnittelee denim-takin, jota et tiennyt tarvitsevalta

Tunnemme erittäin voimakkaasti, että suuri farkkutakki on välttämättömyys jokaisessa kaapissa. ja loistava, tarkoitamme sellaista, joka voi täysin muuntaa minkä tahansa asun odotetaan päivittäin että vaivattomasti viileä. Siksi suunnittelijat Alana Hadid (kyllä, alkaen että perhe) ja Emily Perlstein pyrkivät suunnittelemaan brändin, joka keskittyi pelkästään denim takkeihin.

VIDEO: Coinage: Miten rakentaa 10-osainen Fall vaatekaappi

Anna: La Dedresse, vasta lanseerattu kokoelma takkeja, jotka vaihtelevat peseissä ja tyyleissä, jotka ovat kädet alas – ylisuuret, kuluneet takit, joita et tiennyt puuttuivat.

tk
Kohteliaisuus La Detresse

Line-saatavana verkossa osoitteessa ladetresse.com – tällä hetkellä on neljä eri tyyliä, jotka kaikki ovat uniikkia ja ainutlaatuisia. Raakasta super-ahdistuneeseen jokainen takki valmistetaan Los Angelesin keskustassa ja viimeistelty kirkkailla oransseilla nappeilla – yksityiskohta, joka todennäköisesti tulee brändin allekirjoitukseksi, kun ne kasvavat edelleen.

tk
Kohteliaisuus La Detresse

Liivit ovat hieman ylimitoitettu ja asuvat, ja takit tuntuvat samanaikaisesti vintageilta ja modernilta. Ne ovat täydellinen päällysvaatteita, jotka kestävät yksitellen pohjakerroksen alapuolelta tai pitävät omaa pintaa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map