Gwyneth Paltrow sanoo, että hän ja entinen avioliitossa Chris Martin ovat kuin sisarukset

Gwyneth Paltrow ottaa termi “moderni perhe” hyvin vakavasti.

Tehdessään ulkonäkön torstaina Late Show Stephen Colbertin kanssa, Goopin perustaja myönsi, että Chris ja hänen entinen aviomiehensä Chris Martin ovat ottaneet ystävystyvän uuteen ja outoon tasoon, kun hän yhdistää Coldplayin frontmanin veljelleen.

“Hän on todella kuin veljeni, olemme hyvin perheellisiä” Shakespeare in Love näyttelijä sanoi Martinista, jonka kanssa hän jakautui maaliskuussa 2014 kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. “On hienoa, se on hienoa.”

Sanottiin, ettei se ollut helppo siirtyminen parien “tietoisesta irrottamisesta” heidän epätodennäköiseen uuteen ystävyyttään.

“Avioero on kauheaa, se oli erittäin tuskallista, se oli todella kovaa”, Paltrow sanoi, viitaten Kids Apple, 13 ja Moses, 11, katalysaattorina normalisoimaan uuden suhteensa. “Todellisuudessa halusimme lapsemme olla mahdollisimman vahingoittumattomia.”

Hän jatkoi: “Ajattelimme, voisimmeko todella ylläpitää perhettä, vaikka emme ole pari, joka oli eräänlainen tavoite, joten se on mitä olemme yrittäneet tehdä.”

Akatemian palkittu tähti on äskettäin vahvistanut, että hän on sitoutunut tuottajaan Beau, Brad Falchukin Rakkaus & Seksi Goopin kysymys, kun hänen muusikonsa on ollut romanttisesti sidoksissa Viisikymmentä sävyä vapautettiin näyttelijä Dakota Johnson.

Nyt, jos vain voisimme päästä mukaan sekä meidän että Gwynethin kanssa!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 1 =

map