Gwyneth Paltrow juhlii Bachelorette-puolueensa bikinit Meksikossa

Gwyneth Paltrow maksaa irti – ainakin pari päivää. Kahdeksan äiti murehti Cabo San Lucakselle Meksikossa tällä viikolla hänen poikamiesjuhlalleen, ja toivomme, että hänen nopea pakopaikka rantaan pääsee hänen päästämään irti kiskoista. Loppujen lopuksi, mikä on parempi aika tyttöystävien kanssa kuin juo margarit ja syöminen tacoita, kun he tekevät rannalla bikinit? 

Perjantaina hääjuhla, joka ilmoitti hääparilleen Brad Falchukille tammikuussa, lähetti kuvia tyttöjen matkasta Meksikossa sosiaalisessa mediassa. Ensinnäkin, Paltrow, jakautui idylliseen snap itseensä sinisellä bikinit, joka vastaa veden, taivaan ja merenranta-aurinkot rannalla. Parin tunnin kuluttua 45-vuotias Instagramissa kävi jälleen lisää kuvia hänen “kana-viikonloppustaan”, mukaan lukien tähtien ja Stella McCartneyn ryhmätapahtuma sekä kymmenen muuta lähimmäistä tyttöystävää. 

#costapalmas #henweekend

Gwyneth Paltrowin (@gwynethpaltrow) jakama viesti

Vaikka huhutaan, että kuuluisa paladin Cameron Diaz orkestroi villin viikonloppuna Meksikossa, varaamalla yksityisen suihkun vierailleen matkustamaan etelään rajalta, näyttelijä ei ollut näkyvissä Paltrowin kuvissa. Myöskään liittymästä puolueeseen? Hyvä ystävä Beyoncé, joka on kiireinen pääsihteeri Coachellassa lauantaina. 

@costapalmas #heaven

Gwyneth Paltrowin (@gwynethpaltrow) jakama viesti

Naiset, jotka pystyivät tekemään sen Paltrowin lomalle, oleskelevat Costa Palmasin lomakeskuksessa, jossa he saavat VIP-hoitoa. “Heillä on paljon hauskoja aktiviteetteja, kuten uima-aikaa, kylpylää ja hauskoja illallisia”, kertoi lähde Ihmiset torstaina. 

Gwynnie odottaa ensimmäistä hääpariaan, kun hän oli aiemmin poistunut entisen miehensä Chris Martinin kanssa. “Olen innoissani kaikesta!” Hän sanoi aiemmin Ihmiset. “En ole koskaan ollut häät ennen. Joten vaikka olen 45-vuotias, minusta tuntuu kuin 21-vuotias. “

Emme voi odottaa tulevia nupteja, joko! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 + = 50

map