Gwen Stefani valehtelee, että hänen lapsensa ovat hämmentyneitä saatuaan joululistat

Gwen Stefanin lasten joululahastot ovat mukana, ja Joulupukki on varmasti saanut työstään leikkauksen hänelle.

“Vanhin on juuri alkanut päästä sisään mieleiseviin tuotemerkkeihin ja tietää, mitä se on”, Stefani kertoi Ihmiset hänen 11-vuotias poikansa Kingston. “Muistan, että ikäinen, viides luokka – ja meille, se oli Polo ja Chemin de Fer farkut ja suunnittelija farkut ja IZOD.”

“Vanhimmat haluavat Gucci ja Goyard jouluksi. Olen kuten, “poika, kuinka tunnet nämä asiat?”, Lisää Ääni valmentaja, vitsi, “aion jatkaa Gucciin sanomista ja toivottavasti Gucci lähettää hänelle jotain, eikö?”

RELATED: Gwen Stefani ja Blake Shelton yhdistyivät Äänestä söpöin joulun duettoon

Todellisuudessa hänen kahden poikansa on vielä pyytämättä Gucciä, mutta hänen keskimmäinen lapsi Zuma, 9, on tietoinen siitä, että hän on joskus vastaanottaja swagista, jota hän aikoo käyttää hyväkseen. “Hän tietää, että saan lähettää tavaroita, he ovat niin pilaantuneita, en tiedä, mitä aion tehdä”, hän sanoi. 

Kolmen lapsen helpoimpia shoppiin on kolmivuotias Apollo. “Pieni on helppoa, koska kaikki, mitä hän välittää, on Imaginext leluja – todennäköisesti kolmen viikon päästä, hän ei enää välitä!” 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − = 67

map