Gwen Stefani InStylen joulukuun julkaisussa: “Olen todella positiivisessa paikassa nyt”, kun olen kamppaillut avioeron kanssa

Gwen Stefani puhdistaa kaappejaan. Tällä hetkellä hän yrittää avata arkun, joka on merkitty “arkistoon”. Se on liian ripustettua ja kiinni suljettuna; hänen pitkät, valkoiset maalatut kynnet liukenevat salvan päälle, ja hän murtuu hymyilevään punaisen huulipunan virneeseen, kun satiininen sisältö pääsee ulos. Jokaisella on vanhat, täynnä muistoja. Mutta kaikki eivät ole täynnä 20 vuoden ikoniä olevia pukuja. Laukut ja laatikot, jotka sortavat Stefanin design-studio, ovat osoitus uransa monista vaiheista: ensin yhtye No Doubtin laulaja, sitten sooloartisteina tuomari Ääni, ja lopulta muotisuunnittelija.

Tässä kentässä on paljon innoissani, mutta Stefani näyttää haluttomalta asettua menneisyyteen – on melkein kuin siinä olisi jotain sellaista, jota hän ei halua antaa. Kannen sulkeminen ja seisominen, hän suunnittelee eräänlaista epäedullisesti itsevarmoja glam-rock-virejä. Hänen korkean vyötärönsä J Brand -hiuksinen farkut ja strappy L.A.M.B. korkokengät liioittelevat hänen pitkä, ohut hahmo, kun taas hänen haalistunut musta säiliö (“vanha suosikki”, hän sanoo) paljastaa kiiltävän sininen rintaliivit. Hänen kuuluisat platinan lukot kiertyvät vakavaksi yläluokaksi; hänen allekirjoitus punainen huulipuna on huolellisesti paikallaan. “Minusta tuntuu, että olen ollut tässä kotelossa”, hän sanoo. “Ja nyt olen valmis puhjeta kaikista näistä uusista luomuksista.”

KUVAT: Gwen Stefanin parhaat muotihetket Ääni

Stefani on varmasti siirtymävaiheessa. Kolmella viimeisellä vuodella hänellä oli kolmas lapsi, Apollo (hänen vanhemmat poikansa, Kingston ja Zuma, ovat 9 ja 7), liittyivät Ääni tuomarina ja heittänyt itsensä moogul-tilaan, käynnistää sarjan uusia muotilehtisiä: pussit, silmälasit, kengät, kellot. Hän on melkein valmis tallentamaan uuden soololevyn. Luultavasti dramaattisesti hän on hakenut 13 vuotta vanhemman aviomiehensä, laulaja Gavin Rossdalein.

Stefanin avioliitto Rossdalen kanssa oli hieno yhdistelmä romantiikkaa, perheen autuutta ja sitten edelleen tabloidia draamaa. Viime vuosina mediatapahtumat ovat vuorottelevat mielikuvituksellisesta pariskunnasta, jotka ovat ihastuttavilla lapsillaan, ja muita kuvia, jotka viittaavat avioliiton kireihin. Juuri tänä keväänä Stefani teki otsikoita sen jälkeen, kun hän oli esiintynyt Tänään Show, jonka aikana hän puhui emotionaalisesti ylpeydestä, jonka hän otti avioliitossaan. “Me molemmat haluamme samaa asiaa – olla naimisissa, olla hyviä vanhempia”, hän sanoi tuolloin.

RELATED: Katso Gwen Stefanin Heartbreaking New Music -videota “Käytetään rakastamaan sinua”

Nopeasti eteenpäin useita kuukausia, ja on selvää, että rohkea etu, johon hän panosti, oli joskus – etu. Vaikka hän kieltäytyy keskustelemasta siitä, mikä aiheutti hänen avioliitonsa murentumaan, hän on käyttänyt hänen lauluntekemistoaan tunteidensa kautta. Lokakuussa hän julkaisi uuden singlensä “Used to Love You”, joka tuskin dokumentoi hänen liukkaan liukumasta rakkaudesta vihaan. Hän laulaa: “En tiedä miksi minä huudan / Mutta luulen, että siksi muistin ensimmäistä kertaa. / Koska vihannut / että rakastin sinua. “

Henkilökohtaisesti hänellä on lähes ylimielinen energia joku, joka on kärsinyt kovaa päätöstä, mutta on päättänyt tulla vahvemmaksi. Kun Stefani mainitsee Rossdale keskustelussa, ei ole vihamielisyyttä tai pahoinvointia, vain ehdotus, että heidän liittoutumisensa ei aina ollut helppoa. “En kiersi ollenkaan”, hän kertoo vuosista, jotka johtavat hänen avioeroonsa. “Mutta äänitin No Doubt -albumin, joka oli erittäin kovaa. Olin repeytynyt koko ajan. Joka päivä ottaisin lapset kouluun, ajetaan Santa Monicaan, työskentelen albumissa ja sitten ajattelen, Oi jumala, jos en lähde kello 2:30, en pääse kotiin päivällisen aika. Ja Gavin on kiertueella … en aio sanoa, että ei ollut joitain uskomattomia hetkiä, jotka tekivät kyseisen albumin. Mutta se tapasi paljon päätä seinää vasten. Paljon taistelua. “

Stefani asuu edelleen talossa, jonka hän ja Rossdale jakavat kerran: ylellinen, mutta vaatimaton moderni koti Beverly Hillsissä sijaitsevalla aidatulla alueella Los Angelesissa. Tällä hetkellä talo on täynnä vilkasta toimintaa. Tänä iltana Stefani lanseeraa huippuluokan lastenvaatevalikoimaansa Harajuku Loversin Chasing Firefliesille ja joukkueet ovat valmiina järjestämään näyttelyn ja valmistautumaan Stefaniin ilmeeseen. Stefanin kerubisen 22 kuukauden ikäinen poika keskittyy hermostuneiden poikien keskelle, mukavasti, vauvanvahdilla. Mieliala on jännitystä, ei ahdistusta. Hän kieltäytyy ottamasta myönteistä mielialaa, mutta on selvää, että hänen asenteensa antaa sen muodon.

VIDEO: Käy Gwen Stefaniin Set her Tyylissä Cover Shoot

Lukemalla Gwen Stefanin täydestä piirteestä – missä hän puhuu uudesta soololevyistään, uusista muotikokemuksista ja uudesta elämästään kotona –noutaa joulukuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeihin ja digitaaliseen lataukseen 13. marraskuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − = 54

map