Goop-iestin ilmoitukset Gwyneth Paltrowin New York Times -profiilista

Uskollisten faniensa puolesta Gwyneth Paltrow’s Goop tunnetaan nimellä  tietokantaa parannuskeinoista lähes kaikista sairauksista. Jos Paltrow suosittelee sitä, niin se on pakko työ.

Vuosien varrella Oscar-palkittu elokuvantähti, yrittäjä ja kahden äiti ovat aina luottavaisesti luoneet epätavallisen sivuston kriitikot – jopa ne, jotka kutsuvat häntä “noita” emättimen höyryttämiseen tai koko ruokaryhmien poistamiseen ruokavaliostaan.

Mutta uudessa, uskomattoman pitkässä profiilissa New York Times (sulje kalenteriin jonkin aikaa kalenteriin tästä ihastuttavasta lukemisesta), kirjailija Taffy Brodesser-Akner kuorii Paltrowin ympäröivän mysteerin kerrokset takaisin, kun hän joutuu Goop-brändin onnistumiseen. Profiili paranee täydellisesti alkuviikonlopun aamulla ja kombucha-laukauksella, mutta koska se ei ole aivan lauantaina, karkotimme miellyttävät osat, jotta et menetä mitään.

Pitkä ja lyhyt? Gwyneth on aina unapologetically Gwyneth.

Hän on hirveä – ja vuotuinen Goop Summit on kovaa hänelle

GP: “Se on hullua, ja sitten minun on tehtävä paljon konferenssin päivänä, ja en todellakaan pidä siitä, että puhuin julkisesti, ja minun on jatkuvasti noustava joukolle.”

RELATED: Gwyneth Paltrow hajottaa hänen yllätyksellistä ruokavaliotaan

Hän ei kutsuta häntä Butleriksi, Jeffrey, Butler

Taffy Brodesser-Akner: “Onko hän teidän hovimestari?” 

GP: “Ei, hän on talojohtaja … Hän on paras, hän on Chicagosta, hän on niin uskomaton, hän auttaa minua kaiken kanssa.” Brodesser-Akner lisää, että Paltrow “ei tiedä mitä tehdä ilman häntä.” 

Hän ei ymmärrä, miksi hänet oli kerran merkitty “kaikkein vihamielisin julkkiksin maailmassa”

GP: “Muistan, että olin kuin: Todella? Enemmän kuin, kuten, Chris Brown? Minulle? Todella? Vau. Se oli myös sama viikko kuin olin IhmisetKaunein nainen. Minulle hetken aikaa olin kuin: Odota, en ymmärrä. Olen vihaan luulle tai olen maailman kaunein? “

Hän tarjosi Harvey Weinsteinin kanssa työskentelevän päivityksen

GP: “Kerran, kun Harvey ehdotti minulle, oli todella melkein vähäinen siitä, kuinka kovaa tämä suhde oli, ja se oli hyvin quid pro quo ja rangaistusta, ja aina tuntui kuin olisin ohut jään ja hän voisi olla todella kauhea ja keskiarvoa ja sitten olla uskomattoman antelias. Se oli sellainen kuin klassinen väärinkäsitys. “

Hän ei ymmärrä reagointia “tietoisen irrottamisen”

GP: “Olin todella sanonut, että meillä on paljon tuskaa, emme onnistu tästä; aiomme yrittää tehdä sen eri tavalla. Mutta olin niin raaka, etten ennakoinut [vastahakoa] … minusta se oli tapaus, jossa se todella osui minuun, että kielenkannatus minulla on erilainen kuin joku muu. “

Ex-aviomies Chris Martin tekee esityksiä hänen L.A.

Brodesser-Akner kirjoittaa, Chris Martin käveli sisään ja istui keittiön saarella ja esitteli itsensä. Hän näki nauhurin ja kertoi minulle heti, että vaikka olin kivaa ja luotettavaa, hänellä ei ollut kiinnostusta olla osa artikkeliani, joten pidä mitä hän sanoo.

Hänen lapsensa, Apple, 14 ja Mooses, 12, soittaa musiikkia Martinin kanssa

GP: “[Mooses] tulee pelaamaan AC / DC: tä. Hän pitää niin hyvää aikaa. “

Hänen perheensä rakastaa Toimisto

Sanoi Apple, “Aloin katsella”Toimisto,”Ja minusta on niin hauskaa.” 

“Englanti?” Paltrow kysyi.

“Ei, yhdysvaltalainen.”

“Sinun täytyy nähdä englanti.”

Hän halusi kolmannen lapsen

Kirjoittaa Brodesser-Akner,Hänellä ei ollut enemmän lapsia. Hän tiesi myös. Hänen liiketoimintaansa, hänen ikäänsä, joka on 45-ei mahdotonta, mutta silti. Hän halusi kolmanneksen. Hän kertoi minulle, että kun hän kysyi kuinka paljon minulla oli, ja kerroin hänelle, että minulla oli myös kaksi lasta, ja se oli ihanaa, mutta olin surullinen, ettei minulla ollut kolmasosaa. “

Hän jatkaa: “[Paltrow] kertoi, että minun pitäisi harkita sitä uudestaan, kun olen vielä tarpeeksi nuori.” Kaikki, mitä sanon, ei ole mitään “, hän sanoi.” Halusin todella toisen. ” Minä nyökkäin juhlallisesti. (Myöhemmin huusin.) “

Napsautukset ovat johtaneet hämmästyttävän menestyksekkään Goop-tuotemerkin käyttöönottoon

Goopilla on kaksi tarinaa merkkituotteisiin, Brodesser-Akner selittää. Juice Kauneus -voide, öljyjen ja puhdistusaineiden innoittama kauneudenhoitotuotteita, joilla ei ollut hormonitoimintaa häiritseviä aineita ja formaldehydiä, ja Goop Wellness -yhdistelmä sai syntymään Goop Wellness -yrityksen vitamiinilisältöihin.

Hän ei ole koskaan kuullut Leikkaus-Oikeasti

Bloggaajat osoitteessa New York -lehden Leikkaus säännöllisesti pilkata Goopin lahjakortteja (joihin G.P. sanoi, “En tiedä mitä leikkaus on”), “kirjoittaa Brodesser-Akner. 

Piristys. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 + = 50

map