Gleen Darren Criss: “Usko tai älä, tiedän kuinka laittaa housut”

Darren Criss on innoissaan päästä takaisin kuvaukseen Vahingonilo pian, ja se ei vie paljon saadakseen häntä luonteeltaan. ”Olen onnekas, voin astua siihen,”Hän kertoi meille viime yön FOX TCA -juhlilla Los Angelesissa. “He löysivät hiukseni takaisin ja sitten olin siellä.” Jotkut hyvät hiusgeelit poistuvat myös vaatteista: “Minun on käytettävä asioita, jotka ovat aina hieman pienempiä kuin mitä käytän,“Blaine koko vaatekaappi perustuu Thom Browne ja Brooks Brothers – korkeat housut ja tiukka paita. Hänellä on erillinen vaatekaappi. “Crissin off-duty-tyyli eroaa suuresti, valitsevat vähemmän napitut ulkoasut, mutta silti yhdistettyinä. ”Olen hyvin erilainen kuin Blaine,”Hän sanoi lisäämällä (leikillään), että hän pukeutuu itseensä. “Työskentelen stylistin kanssa, mutta uskokaa tai en, laita jalat omiin housuihini ja saan sanoa kyllä, ei, ehkä niinMinun on pitänyt sitoa muutamia siteitä joillekin pojista täällä.”Hurmaava!

Tarkista Vahingonilo tähden vuosikirja valokuvia!

LISÄÄ:• Lea Michele tekee balettia seuraavana kautena • Vahingonilo18 parasta Celebrity Guest Starsä • Vera Wang tapasi Vahingonilo Hääpuku?

– Lindzi Scharf

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 9 = 18

map