Gisele Bündchen konsolit Tom Brady After Devastating Super Bowl -häviön jälkeen

Ainakin Tom Bradyn tappiosta Super Bowlissa sunnuntai-iltana 5-vuotiaan Vivianin ilmeisesti hänellä oli aikaa hänen elämästään pelissä ja tanssivat sydämensä Justin Timberlakeen puoliajalla.

Instagram-tarinaa jakavassa videossa äiti Gisele Bündchen tarttui hetkeen, jolloin hänen taapero löi löysästi seisomaan, koska “Can not Stop the Feeling” -hittihahmo otti lavalle joukonsa, joka sisälsi musiikkia uudesta albumistaan Man of the Woods, sekä Prince-tunnustusta. 

1

TK
Gisele Bundchen / Instagram

Pukeutunut mustaan ​​jerseyin leimattuun isänsä nimiin ja numeroon, supermallin tytär, joka pukeutui hiuksiinsa kahdessa punotussa pigtailissa, säteilee samalla kun hän näyttäytyy hänen liikutuksistaan ​​stadionin sviittiä pitkin violetti hehkutappia kädessään. 

TK
Gisele Bundchen / Instagram

“#GoPats”, Bündchen kuvasi ihastuttavan leikkeen ja sydänsymbolin.

Vaikka Patriotit eivät ehkä ole saaneet kuudetta Super Bowl-voittoa, kahden äiti osoitti tukensa naiselle. Instagramissa brasilialainen kauneus jakoi kuvan perheestä, joka tunnetusti tunsi toisiaan pelin jälkeiseen peliin, johon seurasi Brady.

Onnittelut Eagles voittaa Super Bowl, mikä peli oli! Onnittelut Patriootille, jotka antoivat parhaanne ja rakkaudellemme, olemme ylpeitä sinusta, koska voimme aina nähdä kaikki sitoutumisen, uhrin ja kovan työn, jota olette omistautunut parhaani mukaan. Rakastamme sinua! ❤️ Parabolit Eagles por ganhar o Super kulho, que jogo! Parabéns Patriots on rakkaus, joka on rakkaus ja rakkaus, joka on luonteeltaan yksiselitteinen, kun hän on tahtonut päästä eroon, joka on uhattuna tai uhrautunut, ja hänelle ei ole mitään hyötyä. Nós te amamos!

Gisele Bündchenin (@ gisele) yhteinen viesti

“Onnittelut Eagles voittaa Super kulhoon, mikä peli oli!”, Hän kirjoitti. “Onnittelut Patriootille, jotka antavat teille parasta ja rakkaudestani, olemme ylpeitä sinusta, koska voimme aina nähdä kaikki sitoutumisen, uhrin ja kovan työn, jonka olette omistautuneet parhaani mukaan. Rakastamme sinua!”

Voita tai menetä, Gisele on edelleen miehensä suurin fani!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 22 = 24

map