#Girlpower -viestin, jota sinun tarvitsee kuulla Magnificent Seven Star Haley Bennettistä

Kahdella suurella elokuvalla, jotka osuvat teattereihin tänä syksynä – tähtikartoitettu Länsi Magnificent Seven, nyt ja lämpimästi odotettavissa Tyttö junassa, 7. lokakuuta – näyttelijä Haley Bennettilla on varmasti hetki, ja hän käyttää sitä lähettämällä voimakkaan viestin naisille kaikkialla.

Koska yksinäinen naispuolinen tähti miespuolisessa hallinnassa Magnificent Seven (mukaan lukien Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Matt Bomer ja Peter Sarsgaard, muiden komeiden johtavien kavereiden joukossa), Bennett omistaa oman aseenhihnan ja ratsastuksen, kun hän hakee oikeudenmukaisuutta miehensä ja kaupunkilaisten murhasta elokuva.  

“En kasvanut suurta länsimaalaista faneeria, koska ei ollut koskaan nais-luonnetta, joka liittyisi tai etsiisi”, Bennett kertoi Tyylissä Toronton kansainvälisessä elokuvajuhlilla. “Tarvitsemme länsimaisen näin. Nykyaikainen länsi, jolla on nainen aivan etupuolella tekemään kaiken, mitä kaverit tekevät. ”  

RELATED: Reese Witherspoonin uusin läpimurto todistaa, ettei hän ikää

28-vuotias jopa vei Instagramiin, jakamalla takana -näkymän valokuvan elokuvasta, jonka otsikko oli osittain: “Toivon, että tytöt ja naiset näkevät #TheMagnificentSeven ja ovat innoittamia Emmasta. Toivon, että he sanovat, että olen myös johtaja. Minua ei määritellä sukupuolellani. “Työ jatkaa rohkaista naisia ​​olemaan voimallisia, pelottomia ja hallita kohtaloaan.

Löysin juuri tämän valokuvan piilotetuksi viime kesän vanhaan runkoon # mag7 -rajalla. Se sai minut ajattelemaan. Toivon tyttöjen ja naisten näkevän #TheMagnificentSeven ja innoittamana Emma. Toivon, että he sanovat, että olen myös johtaja. Minua ei määritellä sukupuolellani. Minulla on visio elämästäni ja maailmasta, missä elän, että voin ja toteutan kaikkia mahdollisuuksia vastaan. Vastaus on minussa. Koska olen voimakas. Minulla on ääni. Olen hallinnassa. Olen peloton. Voin tehdä mitä minä panen mielestäni. @ mag7movie

Haley Bennettin (@halolorrainen) kuva lähetetty


 
Bennettin kick-ass-hahmo sopii oikein kaverin kanssa näytöllä, ja hänestä tuli myös osa tiukasta ryhmäkamerasta. “Se oli hieman pelottava kokemus, koska se oli kuin testosteronin hyökyaallot”, hän sanoi ja huomautti, että se nöyrästi työskenteli näyttelijöiden kanssa kuten Washington ja Hawke. Mutta Pratt pysytti aina mielialan valon (“Hän on niin hauska, hän oli viihdettä setissä”), joka herätti comedian rivalriesina kaikkien valittujen jäsenten kesken,.

RELATED: Katso Blake Lively ja Ryan Reynoldin parhaat parit hetket

Ja näyttäisi siltä, ​​että testosteronia sisältävä setti on auttanut luomaan tien Bennettin rooliin Tyttö junassa yhtä hyvin. “Luin kirjan, kun ammuin Magnificent Seven, täysin sattumalta “, hän sanoi. “Se oli hieman lohdutusta elokuvan miespuolisesta näkökulmasta, jota ammuin. Se oli kolme naarasartrijaa, joten se oli minulle erittäin houkutteleva laatu; sukeltamaan näihin mielenkiintoisiin naisten elämään. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 4 =

map