Gina Rodriguez jakaa parhaansa Beauty Secrets etsivät kiillotettu

Elämässä on tiettyjä kiistattomia totuuksia ja se, että Jane Neitsyt tähti Gina Rodriguez näyttää aina virheettömältä, jopa kahvinkeiton keskellä, on yksi niistä. Crestin 3D White Two-Step -sarjan käynnistystapahtumassa New Yorkissa eilen me vain oli pyytää Rodriguezilta salaisuutta hänen aina kiillotetusta ulkoasustaan. “Minulle on tärkeää, että kiillotus on luonnollista – rakastan heräämistä, se on niin hauskaa ja minusta tuntuu kuin prinsessa muuttamalla ja muokkaamalla – mutta rakastan myös luonnollisen näköisen”, kertoi tähti. “Se on varmasti luonnollista, kaunis hymy, ja myös luottamus.” Puhumattakaan, täydellisesti veistetty kaari. Rodriguez on tullut vakiintuneeksi uskovaksi siihen, että kulmat voivat joko tehdä tai murtaa koko ulkoasun. “Rakastan Anastasia-tuotteita, ne ovat niin helppokäyttöisiä, ja käytän myös Benefit Gimme Brow -geeliä (24 dollaria, ulta.com), jota lisään ylhäältä”, hän sanoo. “Sitten sovelletaan Rosebud Salvea (6 dollaria, sephora.com) huulilleni ja poskille, jotka luovuttavat tuon kovaa, J. Lo loistaa.”

RELATED: Gina Rodriguez muotia: “Minulla ei ole näyteikkunaa, ja olen kunnossa.”

Mitä hänen upeista hiuksistaan? Vaikka Rodriguez väittää, ettei hänellä ole salaisuutta hänen kiiltäville kerroksilleen, tuotteiden vaihtaminen säännöllisesti ja vähemmän shampooing on se, mikä toimii hänen puolestaan. “En halua käyttää samoja tuotteita koko ajan, ja tunnen, että kaikki lopulta nauhat hiuksesi, joten en pese sitä usein, luultavasti muutamia kertoja viikossa”, hän sanoo. “Minulle, olen aina kampaajien kanssa, ja olen pomppiva ympäri eri, joten pidän pienestä teepuuöljystä.” Teepuuöljy ei ole pelkästään virheen selvittäminen – sitä voidaan todella käyttää hiusten kasvun edistämiseen ja kun muutama tippa sekoittuu go-shampoon kanssa, se voi torjua sekä kuivaa päänahkaa että hiustenlähtöä, jota koet kesäkuukausina.

RELATED: Gina Rodriguez mekosta, joka näyttää hyvältä jokaisesta kehon tyypistä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

10 + = 17

map