Gigi ja Bella Hadid Slay sisarustyyli Milanossa

On ollut kiireinen kuukausi vietettyä mallia Gigi Hadidille ja hänen tulevalle sisarelleenen Bella. Sisarus duo on ottanut muotiteollisuuden myrskyn ja lyö kuumin (ja haute-est) -metallit New Yorkissa, Lontoossa ja Milanon muotiviikolla.

Molemmat Hadids olivat kunnia käydä Max Maran kevään / kesän 2017 esittelyssä Milanossa torstaina – jotka luonnollisesti kokonaan tappavat. Mutta sisar-sisar hetki ei päättynyt – Bella ja Gigi lähtivät näyttelystä käsi kädessä, näyttävät upeilta muotiviikolla valmiina yhtyeiltä.

Vanhin Hadid, 21-vuotias Gigi, käytti paria nestemäisiä mustia legginkeja tai housuja, joissa oli vastaava off-the-shoulder-grafiikka. Tyyli-tähti keräsi hänen ulkoasunsa (Milanon menossa) yllään strukturoitua pinstriped korsetti hänen teteensä. Hadid lisäsi avaruusyhdistelmää pari suuria mustia aurinkolaskeja ja laajaa kookospähkinää, ja vei miellyttävän lukonsa rentoon ratsastukseen.

RELATED: Et ole koskaan nähnyt Denim-on-Denim Outfit kuin Gigi Hadid’s

Nuorempi sis Bella myös jätti näyttelyt yksivärisessä ulkoasussa. 19-vuotiaalla oli harmaasoranharmaa Harlowin talo 1960 x Revolve-blazer ($ 198, Revolve) ja housut ($ 158; Revolve), jossa oli vastaava sadonkorjuu ($ 98; Revolve) ja vauvan sininen olkalaukku. Gigi’s little sis myös pitää hiuksensa takaisin tyylikkäässä ponnahduslautassa, antaen hänelle esitellä ohutta mustaa nyöriä kaulaansa.

Gigi Hadid Bella Hadid Milan - Embed 2016
Robino Salvatore / GC Images; INFphoto.com

VIDEO: 10 kertaa Bella Hadid kiersi kiitotie

Kendall ja Kylie olivat paremmin varoa, heillä on vakava sisarustyyppinen kilpailu!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 80 = 85

map