Gigi Hadid tuntee ihmiset ajattelevat, että hän on liian ohut

Gigi Hadid ja Blake Lively eivät ole samassa teollisuudessa, mutta heillä ei ole kummallakaan muukalaista mainetta. Ylimmän mallin ja A-listan näyttelijänä ne ovat usein kohteena valokeilassa ja tarkkailussa, eikä niitä aina ole helppo käsitellä.

Lively istuutui Hadidin kanssa vilpittömästä keskustelusta kehon kuvasta ja häpeilemisestä toukokuun numeroon Harper’s Bazaar, ja he pitivät asioita rehellisenä. 

“Suurin osa siitä on vain hölynpölyä. Mutta se voi silti satuttaa, “Hadid sanoi kehon huijauksista. “Nykyään ihmiset sanovat nopeasti:” Minulla oli tapana rakastaa Gigyn ruumista, ja nyt hän vain antoi sisään. “”

Erittäin innostunut olla teidän toukokuu kattaa tyttö @harpersbazaarus! Kiitos paljon @glendabailey ❣️❣️ suuri rakkaus kaikille @marianovivanco @erinparsonsmakeup @joannahillman @nailsbymei @joeygeorge

Gigi Hadidin (@gigihadid) jakama viesti

“Jos voisin valita, olisin taistellut persettäni ja saisin muutama vuosi sitten minua”, hän myönsi. “Mutta rehellisesti, emme voi katsoa takaisin pahoillani, rakastin kehoni nyt ja rakastan kehoni nyt.” 

Gigi Hadid lead
Catwalking

Vilkkaalla oli samanlaisia ​​sanoja selittäen, että ihmiset, jotka katsovat julkkiksia, eivät tavallisesti ota takaa-näyttämöitä, kuten kovaa koulutusta ja jopa Photoshopia. 

RELATED: Suosituimmat asiat Gigi Hadid ja Zayn Malik sanoivat ennen kuin he päättivät heidän kahden vuoden suhteensa

“Nuorille on niin tärkeää, ettei vertaa itseään verkossa näkemäänsä. Tehtävämme on toimia näyttelijöinä ja / tai malleina. Meillä on pääsy kuntosaleihin ja kouluttajiin sekä terveelliseen ruokaan. Ja sitten yli 99,9 prosenttia ajasta, kun kuvat ovat Photoshopped. Olen syyllinen itseäni siitä, että olen valokuvaamassa ja sanomalla: “Se näyttää kauhealta minulle.” Ja he ovat kuin: “Korjataan se.” Olet niin helpottunut. “

Mutta kun hän myöntää Photoshopin helpottavan, hän haluaa, että retouched -kuvat tulevat varoituksella. “Minun unelmani on, että kaikilla kuvilla on pieni tähti heidän vieressänsä, jossa on teksti, joka lukee, tätä kuvaa on muokattu uudelleen, joten on olemassa lempeä muistutus siitä, että tämä ei ole tosielämä. maalaus, taidemuoto. Tarkoitan, ettemme varmasti ole siitä, miten heräämme katselemaan joka ikinen päivä elämässämme “, Lively lisäsi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − = 73

map