Gigi Hadid tekee pitsiä nahkavyöt Katso yllättäen Casual

Puhua sinisestä farkusta. Gigi Hadid sattui tänään New Yorkin kaduilla, ja hänen ainutlaatuisen tyylikkäänsä yhtyeensa saivat varmasti silmämme. 

Malli käänsi päitä mustalla nahkaisella pitsihousuilla ja napittamalla denim-paidalla, mutta se oli hänen jalkinsa valinta, joka sai meidät todella puhumaan. Hadid täytti ulkonäönsä pari rento Adidas Superstar potkuja lisäämällä musta nahkalaukku, peilattu Illesteva sunnies, hopea kaulakoru ja korvakoruja. Hänellä oli pitkät lukot hänen allekirjoituksensa löysä aaltoja. Ja vaikka emme ajattele paritakaan valkoisia lenkkareita tämän tyyppisellä laihalla housulla, Zayn Malikin tyttöystävä veti sen moitteettomasti.

Mutta tämä ei ole ensimmäinen muodikas asu, johon Hadid on käyttänyt tällä viikolla. Vain viime yönä blondi pommi astui ulos toisesta voittavan kokonaisuudesta, joka koostui sopivasta denim-takista ja farkuista. Hän yhdistää ne kappalet viininpunainen sametti saappaat ja nerokas graafinen T-paita.

RELATED: Gigi Hadid Tops Off Denim-on-Denim -yhtye Red Velvet Bootsin kanssa

Tässä on enemmän kadehduttavaa näköala tähdestä tulevaisuudessa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 + = 38

map