Gigi Hadid on löytänyt mielenkiintoisen uuden tavan käyttää vyötä

Gigi Hadid ei ole jännittävää muotiriskiä. Viime viikolla hänet näki täynnä vaaleanpunaista diskoottua N.Y.C. -tapahtumassa, ja hänellä oli myös pari PJ: ää kuin couture. Ja älkäämme unohtako ne irralliset farkut, jotka menivät virukseen: Hadid heilutteli heitä kuin tavallisimmat skinniparit. Mutta vaikka otimme huomioon hänen saavutuksensa, olimme yllättyneitä, kun näimme hänen viimeisimmän näköisen L.A: ssa.

22-vuotias oli täynnä kahvia West Hollywoodissa valkoisessa valossa, mikä oli sopivaa kesälämpöä ajatellen. Hän pudotti valkoisen tee parin vyötärönauhan, pikkuhousun housujen pariin, mutta siellä asiat saivat hieman outoa. Vyön vyötärön vääntämisen sijasta housuissa oli vyön solki ympäri reisiä. Ilmeisesti näin viileä lapset käyttävät näitä päiviä.

Gigi Hadid
Supreme / Splash News

Hän yhdisti mielenkiintoisen yhtyeen vaaleanpunaisiin pumppuihin (myy samankaltaisen parin täältä), Le Specs x Adam Selmanin cat-eye sunnies ($ 77, matchesfashion.com), mikrokuoren kädensija ja tyylikäs updo.

RELATED: Gigi Hadid on täysin vaaleanpunainen kynttilänjalkoja New Yorkin kaduilla

Odotamme odottavan, että kun reiteen vyöt tulevat kaikki raivoiksi, tämän street style -tyylin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 + = 27

map