Gigi Hadid ja Zayn Malik houkuttelivat vaikuttavaa Fortunea. Tässä tiedämme heidän rahoistaan

Gigi Hadid ja Zayn Malik, yksi maailman kuuluisimmista pariskunnista, ovat hajonneet ja emme tiedä kenenkään kiinni sosiaalisessa mediassa.

Hadid, 22, ja Malik, 25, ovat jakautuneet tapoja kahden vuoden jälkeen dating, Sun mukaan. Vaikka hajoamiset ovat kovaa missä tahansa ikäisessä ja tulotasolla, sekä Hadid että Malik sattuvat olemaan jo vakavasti kasvattaneet nettovarallisuutensa nuorilla urallaan.

RELATED: Suosituimmat asiat Gigi Hadid ja Zayn Malik sanoivat ennen kuin he päättivät heidän kahden vuoden suhteensa

Jet-reitti Etelä-Ranskalle tai ostoksille, täytyy päästä eroon helpommin?

Gigi Hadid Net Worth

Hadid oli yksi maailman korkeimmista maksullisista malleista vuonna 2017 Forbesin mukaan. Lehti sijoitti palkkansa 9,5 miljoonalla dollarilla, mikä teki hänelle vuoden viidenneksi parhaan palkkion.

Kyseessä on 9,5 miljoonaa dollaria vuodessa suurelta osin hänen merkittävistä brandeistaan, kuten Maybelline, Tommy Hilfiger ja Versace, samoin kuin muitakin kuin brändejä kuten BWM ja Evian..

Viimeinen #TOMMYxGIGI-kierros, �� erittäin ylpeänä @tommyhilfiger ❤️���� #TOMMYNOW linkissä bio nähdä / SHOP koko kokoelma !!!!

Gigi Hadidin (@gigihadid) jakama viesti

Hän itse alkoi tehdä rahaa vuosia aiemmin lapsimallina, vaikka hänen kasvonsa oli tunnistettavissa maailmalle. Hän lopetti työskentelyn tavanomaisen lapsuuden, mutta palasi yritykseen IMG-sopimuksen ollessa 17-vuotiaana Gobankingin mukaan.

30 miljoonaa Instagram-seuraajaa ei ole vahingoittanut Hadidin nettoarvoa. Hänet on enimmäkseen maksettu missä tahansa 125 000 – 300 000 dollarin arvosta, jotta he voivat julkaista jotain brändille. Sosiaalisen median analytiikkayhtiö kertoi CR Fashion Bookille.

On myös turvallista olettaa, että Hadid on rahoittanut TV-esiintymistään lähetyksissä, kuten Victoria’s Secret Fashion Show ja Bravo’s Beverly Hillsin Real Housewives, Todellisuus, josta hänen äitinsä Yolanda Foster oli säännöllinen sarja.

Zayn Malik Net Worth

Malikin nettovarallisuus on suurempi kuin Hadid’s, koska hän oli ollut osa yksi maailman tunnetuimmista Boy-yhtyeistä, One Direction, jonka hän lähti omalta osaltaan solistina vuonna 2015.

Richin vieraat Malikin nettovarallisuus on noin 20 miljoonaa dollaria, vaikka tarkkaa määrää ei tiedetä. Forbes raportoi, että One Direction on kaikkien aikojen suurin palkkasoturi, joka tekee 130 miljoonaa dollaria yksin vuonna 2013.

Ison-Britannian sanomalehti The Times kertoi Malikin nettovarallisuuden olevan noin 49 miljoonaa dollaria, vaikka The Sun kirjoitti, että se voi olla jopa 63 miljoonaa dollaria.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 39 = 43

map