Genius Summer Outfit Idea: Kuinka käyttää uimapukuasi osana ulkoasua

Ok, tämä voi olla vaikea myydä, mutta kuuntele naisia: uimapuvullasi on enemmän elämää kuin luulisi. Kun oikeassa erottuu ja lisävarusteet, kuten edellä on esitetty, uimapuku voi hämmästyttää cocktail-hetken yhtä hyvin kuin se on rannalla. Joo, Todella. Ulkonäkö saattaa kuulostaa uhkaavalta, mutta tiedä, että on helpointa vetää pois yksiosainen puku. Mikä on hienoa tämän asu-idean suhteen, on se, että kuin ruumiinpuku, yksiosainen on uskomattoman mautonta – spandex-kangas pitää kaiken paikoillaan kuin mikään muu luokassaan. Avain naulaan ulkoasu on tehdä se näyttää, et ole yllään uimapuku. Siksi sinun täytyy yhdistää se korotettuihin perusasioihin, jotka tasapainottavat sen. Totta, tämä asu-idea ei toimi kaikkialla. Se on paras, kun se on kulunut rantavaunuilla tai uima-altaan roikkuvan yön aikana. Viimeinen mutta varmasti vähäisimpänä, tämä asusteiden yhdistäminen auttaa myös sinua perustelemaan pudottamalla 200 dollaria uimapukuun (kulutuskustannukset, ihmiset!). Etkö ole vielä kiehtonut? Pidä vierittämällä shop 5 uimapuvun ideoita.

Uida Outfits
Kohteliaisuus

Osta tarkastelu: Onian uimapuku, 195 dollaria; onia.com. CC Denim hame, 93 dollaria; houseoffraser.com. Kate Spade New York -kytkin, 188 dollaria; shopbop.com. J. Crew-sandaalit, 218 dollaria; jcrew.com.

RELATED: Miten löytää täydellinen uimapuku kehon tyyppi

Uida Outfits
Kohteliaisuus

Osta tarkastelu: Lisa Marie Fernandez -puku, 320 dollaria; net-a-porter.com. Ally Fashion hame, 30 dollaria; allyfashion.com. Fabiola Pedrazzini-kytkin, 130 dollaria; nordstromrack.com. Topshop-sandaalit, 175 dollaria; topshop.com.

Uida Outfits
Kohteliaisuus

Osta tarkastelu: Mikoh uimapuku, 210 dollaria; intermixonline.com. Topshop palazzo housut, 105 dollaria; topshop.com. J. Crew -kytkin, 118 dollaria; jcrew.com. Teoria sandaali, 495 dollaria; theory.com.

Uida Outfits
Kohteliaisuus

Osta tarkastelu: J. Crew uimapuku, 88 dollaria; jcrew.com. Reiss hame, 230 dollaria; reiss.com. Tory Burch-kytkin, 350 dollaria; toryburch.com. Pikselisandaali, 88 dollaria; express.com.

RELATED: Haetaan Perfect Beach Bagille? Löytyi 10!

Uida Outfits
Kohteliaisuus

Osta tarkastelu: H & M uimapuku, 25 dollaria; hm.com. Tibi hame, 275 dollaria; tibi.com. Matt & Nat -laukku, 150 dollaria; nordstrom.com. Stuart Weitzman sandaalit, 218 dollaria; stuartweitzman.com.

Toimittajan huomautus: Viime kesänä käytin lihavoitua painettua, silmälasien reunustettua yksiosaa, jossa on silmänräpäinen musta rypytelkän hame. Ystävät kysyivät minulta vasemmalta ja oikealta. “Odota, mitä sinulla on?” ja “Mistä sinä sait sen?” Jotkut jopa ajattelivat, että ilme oli (kirjaimellisesti) yksi pala! Se oli yksi suosikki näyttää kesästä.

KUVAT: 13 Retro uimapukujulisteet innoittamana vintage-valokuvilla

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + = 12

map