Hän on pelannut toisen maailmansodan ajanjohtajaa (ehjä), soturi (Eragon) ja kapinallinen poika (Tron: Legacy), mutta Garrett Hedlund sanoo, että se oli taistelu ja lennon kohtaukset Panoroida jotka todella jättivät jälkensä.

“Me jatkuvasti käytimme valjaita ja johdot nostettiin ylös ja heitettiin kaikkialle paikkaan”, Hedlund kertoi meille, kun hän oli viime vuonna mieheni miehenä. “Heräsin seuraavana aamuna kokonaan väsyneenä.” Ja kun katselet korkeaa lentävää fantasiaa (teattereissa perjantaina), on helppo nähdä, miksi.

garrett Hedlund - Pan 1
Varoittaa Warner Bros. Pictures

Kuten James Hook, näyttelijä näyttää kokonaan uuden puolen paha kapteeni J. M. Barrien alkuperäisestä satuista. Ja kuten Hedlund sanoi, hän on kädessään “Koukku ilman koukkua”, mikä tekee hänestä polaarisen vastakohdan Christopher Walkenin viimeisen vuoden Peter Pan Live. Tässä julkaisussa Hook ystävystyy Peter (Levi Miller) toivoen paeta Neverland ja päästä pois pahasta Blackbeard (Hugh Jackman) peukalon alla..

garrett Hedlund - Pan 2
Varoittaa Warner Bros. Pictures

SAMANKALTAISET Panoroida Star Levi Miller pukeutui Peter Panin tapahtuessa ennen pelaamista näytöllä

Hookin höyhenten hattujen ja viitankauppa Indiana Jones -tyylisellä fedoralla ja hänen luonnollisesti karuista hyvännäköisyydestään, tähti loi hahmon tyylin katsomalla vanhoja John Ford -elokuvia. Mutta, kuten hän sanoi, lisäämällä siihen, että pieni maahantuoja tulee luonnollisesti sekä näytössä että sen ulkopuolella. “Olen niin paljon onnellisempi farkuissa, T-paidassa ja saappaissa, joka on hieno puku.”

Katso traileri Panoroida tässä: