Gal Gadotin hetki nuoren tuulettimen kanssa tekee hänestä sarjakuvan superheron

Paljon tapahtui tänä viikonloppuna: Gal Gadot Comic-Con: lla, että on vaikea pysyä.

Kohokohdat ovat seuraavat: Wonder Woman 2 on virallisesti asia. Uusi Oikeuden puolustajat perävaunu on täynnä ass-potkaisevia superheroja. Niin, ja Gadot otti kaikki sydämensä kun hän lohdutti tunteita nuoren tuulettimen aikana tavata ja hyvää. Vain toinen viikonloppu naisten kuvakkeen elämässä?

Aloitetaan ylhäältä. Eilen Warner Brothers julkaisi tulevan tuotantosuunnitelmansa Comic-Conissa ja kyllä, huhuttiin Wonder Woman 2 oli siinä. Emme voi odottaa Dianaa takaisin toimintaan – tiedämme vain, että jatko ei voi tulla tarpeeksi nopeasti! Muita tulevia elokuvia ovat mm Suicide Squad jatkoa, samoin kuin Vesimies, Batgirl, ja Batman.

Yleiskokouksen osanottajat käsiteltiin myös tulevassa uudessa lohkossa Oikeuden puolustajat elokuva, joka osuu teattereihin marraskuussa. Elokuvan tähdet Gadot Wonder Woman, Ben Affleck Batman, Jason Moma Aquaman, Ezra Miller kuin Flash ja Ray Fisher Cyborg. Katso viimeisin traileri täältä:

RELATED: Ben Affleck ja Jason Momoa juhlivat loppua Oikeuden puolustajat Kuvaaminen parin pinnan kanssa

Ja lopuksi, jos olet epäillyt naispuolisten superheroiden merkitystä, sinun täytyy seurata tätä vaihetta Gadotin ja Wonder Womanin pukeutuneen nuoren tuulettimen välillä. Tyttö on kyyneliä tavatessaan idolinsa, ja Gadot hoitaa tilannetta niin vakavalla tavalla, että jopa hänen costarsaan on vaikuttunut.

@Gal_Gadot jakaa hetken #WonderWoman cosplayer #ComicCon #SDCC #JusticeLeague

Vaihto-aikakauslehden (@variety) jakama viesti

SAMANKALTAISET Ihmenainen On menestynein DC Extended Universe elokuva historiassa

Gadot on todellinen elämä Wonder Woman, emmekä voi odottaa kaikkia näitä jännittäviä uusia projekteja!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 84 = 94

map