Gabrielle Union kiihdyttää Mykonosia Hot Pink Bikiniin

Gabrielle Union hyödyntää eniten viimeisiä kesäpäiviä.

Mary Jane tähti ja hänen miehensä Dwyane Wade viipyivät Kreikalle eeppiselle avoimelle tällä viikolla, ja unioni ei ole tehnyt mitään huolia siitä, että se näyttää tyylikkäitä nappuloita matkastaan. Vaikka olemme jo paenneet hänen loma-tyyliinsä, näyttelijä onnistui ottamaan esiin askelen, kun hän osoitti hymyilevän hahmonsa kuumalla vaaleanpunaisella bikinillä infinity-altaalla yhdestä, mutta kolmesta erillisestä Instagram-kuvauksesta keskiviikkona.

“Auringonlaskuja Mykonosissa”, unioni käsitteli ensimmäisen laukauksen, joka osoitti häntä heittävän takaisin päänsä ja nauraen, kun hän potkaisi takaisin uskomattomalla merinäkymällä taustalla. Eräässä toisessa valokuvassa hän palaa altaaseen, jonka ympärillä kulkee punokset, ja kolmannella napsautuksella näyttelijä hymyilee, kun hän imee aurinkoa.

Auringonlaskuja Mykonosissa

Gabrielle Union-Waden (@gabunionin) yhteinen viesti

☀️

Gabrielle Union-Waden (@gabunionin) yhteinen viesti

Miksi kolme napsahtaa? Koska kun näytät hyvältä, sinun on osoitettava bikinit pois kaikissa kulmissa.

Vaikka hänen balerinhänsä oli M.I.A. hänen uima-altaan vieressä, hän oli aivan hänen puolellaan, kun he osuivat kaupunkiin toiseen kuvaan, jossa hän vauhditti keltaista viljelyä, valkoista leveää jalkaa housut ja painetun vaatteen New York & Co-kokoelmastasi. “Me,” hän kirjoitti rinnalla.

Meille.

Gabrielle Union-Waden (@gabunionin) yhteinen viesti

Pari on ollut hauskaa auringossa yhdessä, ja he olivat kaikki hymyileviä, kun he osuivat rannalle yhdessä. Unionilla oli urheilullinen Cut-out-leikkaus Velvet Sphynxin yksiosainen ($ 125, velvetsphynx.com) ja Wade kääri kätensä hänen ympärilleen mustissa uimareissa ja musta baseball-korkki.

Gabrielle Union - Travel Swimwear
Mega-virasto

SAMANKALTAISET Gabrielle Union Kertoo meille, miksi hänen New York & Co-kokoelma on “Full Circle Moment”

VIDEO: Miksi avioero auttoi Gabrielle Union Ota enemmän muotiriskejä

Vain yksi syy, että nämä kaksi ovat kokonaisia ​​parin tavoitteita.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 − = 71

map