FYI: Amy Schumerin koiralla on Teeny Raincoat

Amy Schumer ei ole vain loistava koomikko. Hän on myös hyvä koiranpentu. Joten kun ukkosmyrskyt uhkasivat Bostonin alueella keskiviikkona, Junaonnettomuus tähti ryhtyi varotoimiin pitääkseen pörröisen nuggin kuivana. 

“Sateenpaikka Bostonissa”, hän kirjoitti, kuvaten valokuvan, joka osoitti koiralleen Tati urheilevan maailman pienimmän keltaisen slickerin. 

Raining Bostonissa

@Amyschumerin jakama viesti

Tietenkin Schumer asetti itselleen myös kaatosadeen, lisäämällä hupullinen musta sadetakki hänen rentoon ja tyylikkään tee-ja-farkkujen kokoonpanoon. Vakaa valinta, todellakin! 

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun toukokuun katteen tytöt ovat hyödyntäneet koiransa maagisia voimia ponchoissa. Aiemmin tällä viikolla hän lähetti toisen Squee-asiakkuutta snap. 

Jotkut hyvät ihmiset, jotka tiedän, kärsivät kovasta päivästä tänään. Tässä on kuva Tatista poncho. Hän sanoo pitää päänne ylös!

@Amyschumerin jakama viesti

“Jotkut ihmiset, jotka tiedän, kärsivät kovalla päivällä tänään”, hän kirjoitti. “Tässä on kuva Tatista poncho.” 

RELATED: Amy Schumer on The Only Woman, joka on Forbesin korkein maksettu komediantilista  

Pyydämme sinua: kuka voi vastustaa Tatin hurmaa? Kukaan ei ole oikein! Tämä pieni pentu muuttuu jokaisena sateisena päivänä aurinkoisena. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − = 29

map