FKA Twigsin kasvaimet olivat niin massiivisia “Se oli kuin kuusi kuukautta raskaana”

FKA Twigsista tuli suosittu kavertuessa, kääntämällä ja voguingilla lavalla hänen R & B-kappaleilleen (oh, ja myös kerran kutsumalla Robert Pattisonille hänen fiancésa), mutta brittiläinen tähti paljasti, että hän ei voinut liikkua viime vuonna terveystaistelu.

Eräässä harvinaisessa Instagram-postissa, tunnetusti yksityinen tähti kertoi jakavan laparoskooppisen leikkauksensa kuuden fibroidumorian poistamiseksi kohtuvertaan joulukuussa. Hänen mukaansa kasvaimet olivat kaksi omenaa, kolme kiiviä ja useita mansikoita, ja sairaanhoitaja kertoi hänelle, että heidän “painonsa ja koonsa oli kuusi kuukautta raskaana”.

rakas ystäväni, olen hyvin yksityinen henkilö, kuten u kaikki tietävät ja olen mennyt edestakaisin mieleeni, jaksaako tämä tänä vuonna, että olen toipunut laparoskooppisesta leikkauksesta poistamaan kuudesta fibroidumorista kohtuani. kasvaimet olivat melko suuria, koko 2 ruoanlaittoa omenat �� ��, 3 kiwis �� �� �� ja pari ����. hedelmäkulho kipua päivittäin. sairaanhoitaja sanoi, että paino ja koko olivat kuin kuusi kuukautta raskaana. Yritin olla rohkea, mutta se oli joskus surkea ja rehellinen. Aloin epäilemään, jos kehoni tuntisi itsensä jälleen samanlaiselta. Minulla oli leikkaus joulukuussa ja olin niin peloissaan huolimatta rakkaudesta ystävistä ja perheestä tunsin itseni yksin ja minun luottamukseni naisena murtautui. mutta tänään tanssin Kellyn kanssa koreografisessa talossa tunsin itseni vahvaksi itseni uudestaan ​​ensimmäistä kertaa jonkin aikaa ja se oli maagista. Kiitos arvokkaasta kehosta parantumiseen, kiitos muistuttamasta minua ystävälliseksi itselleni, olet ihana asia, nyt luo ja ole jälleen kerran <3 i know that a lot of women suffer from fibroid tumours and just wanted to say after my experience you are amazing warriors not alone. can get through this. with this let go the pain... love always twigs ��

Postissa, jonka FKA-oksat jakavat (@fkatwigs)

Pylväs näyttää Twigs takaisin hienossa muodossa, helposti ohjaten hänen kehoaan napa-mutta hän ei aina usko, että tanssi olisi edelleen mahdollista. “Yritin olla rohkea, mutta se oli joskus surkea ja rehellinen. Aloin epäilemään, jos keho tuntisi itsensä jälleen samanlaiselta”, hän kirjoitti ja selitti, että perheen ja ystävien tukemisesta huolimatta hänen luottamuksensa laski maahan. “Tänään tanssin Kellyn kanssa koreografisessa talossa tunsin itseni jälleen voimakkaaksi uudestaan, ja se oli maagista.”

Kehitetyt kasvaimet eivät ole harvinainen tapaus. National Institutes of Healthin mukaan useimmat Amerikan naiset kehittävät fibroideja – jotka Twigsin tapauksessa muuttuivat kasvaimiksi kohtuaan muurissa – jossain vaiheessa elämässään. Tutkimuksessa todettiin, että 70 prosenttia valkoisista naisista ja 80 prosenttia afrikkalais-amerikkalaisista naisista oli fibroideja 50-vuotiaana.

RELATED: Postpartum-oire, jota kukaan ei varoittaa? raivo

Twigs heitti rohkaisun sanoja kipuille. “Tiedän, että monet naiset kärsivät fibroidumorista ja halusin vain sanoa, että olette uskomattomia sotureita ja ettette ole yksin. Voit saada sen läpi, hän lisäsi. “Ja tästä päästin kipusta … rakastan aina oksia.”

Toivottavasti hän pian palaa tähän.

en ole äitisi. muvakreeeeep.

Postissa, jonka FKA-oksat jakavat (@fkatwigs)

Weeerk.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 89 = 98

map