Fitspo: kaikkein eksoottisimmat paikat harjoittelemaan maailmassa

 

Oletko kyllästynyt samaan “juoksumaton juokseva kohtaus? Hyviä uutisia: työstämisen ei tarvitse olla niin arkinen. Ehkä tarvitset vain vähän inspiraatiota. Toki me rakastamme tavanomaista kuntoilujärjestelmäämme, joka osui kuntosalille ja suosikki SoulCycle-luokallemme, mutta kun istuimme pöydissä viimeisen päivän ja ajattelemme (ok, haaveilemalla) jotain harjoittelua, jota haluaisimme kokeilla, teimme vähän tutkimusta ja törmäsin muutamiin harjoitteluun, jotka eivät ole aivan yhtä hyvin – hyvin–rutiini. Taiin-luokasta, joka on tehty Malediivien One & Only Reethi Rahin turkoosina meriveden yli, hallitsemaan joogaa liikkumalla paddleboardilla Mauin henkeäsalpaavilla rannoilla, ottamalla Spoga-luokka puumitaloon upeassa St. Luciassa, me Näiden eksoottisten paikkojen innoittamana harjoittelua ympäri maailmaa.

Onko sinulla varoja hypätä koneelle ja lähteä ulkomaille yhden näistä harjoituksista tai ei, tyttö voi uneksia – eikö? Joten istu lepäämään, rentoudu ja ihastu listallasi kaikkein eksoottisimmista harjoittelupaikoista. Tässä on onnellinen ja kalori-poraus 2015!

KUVAT: Exotic Places to Workout

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − 41 =

map