Fitbitin julkisen koulukokonaisuuden yhteistyö voi olla vain Coolest One vielä

Aiemmin tänä vuonna, Cool-tyttö brändi Public School lähetti malleja alas kiitotien yllään Fitbits kuten en ole koskaan nähnyt aiemmin. Valmistettu käsin kiillotetuista metalli- ja laskuvarjorungosta inspiroiduista kudotusta ketjuista, nämä suunnittelija tarkkailevat paremmin kadun tyyliä kuvaava kuva kuin aamupolvisluokan. Nyt kuukausien ennakoinnin jälkeen voit vihdoin hankkia omasi. Saatavana valmiiksi järjestyksessä (ja marraskuussa toimitettuna) huippuluokan rannekkeet vaihtelevat hintaan 175 dollaria 295 dollariin ja ne ovat ostettavissa Fitbit.comilta ja PublicSchoolNYC.comilta..

Julkisen koulun tekniset lisävarusteet ovat yhteensopivia Fitibin Alta -tuotteen kanssa. Alta tekee Fitbitistä entistä toiminnallisempaa kuin koskaan, koska muistutukset liikkuvat (mikä varoittaa sinua nousemasta ja pysymään aktiivisena koko päivän ajan), SmartTrack automaattinen harjoittelun tunnistus (joka tunnistaa intuitiivisesti ja seuraa aktiviteetteja kuten kävelyä, juoksua, pyöräilyä, elliptistä, ja tanssiminen) ja automaattinen lepotunnistelu (jonka avulla voit surkea ilman, että sinun pitää muistaa laitetta lepotilaan).

RELITÄT: Fitbit vain käynnisti paras etsivät Wearable

Julkinen School Fitbit - Embed 2016
Kohteliaisuus

Ole oikeassa, täyttämällä meidän kärryt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 33 = 37

map