First Look: Thakoonin Lontoon-inspiroiva yhteistyö Kohlin DesigNationille

Syyskauden ostoskauden lähestyessä, merkitse 10.9. ICal-verkostosi. Silloin Thakoon Panichgulin Kohl’s DesigNationin kapseli putoaa. Lontoon sydämen ja sielun innoittamana kokoelmassa on esineitä kuten hänen allekirjoituksensa keskusta-t-paita ja painettu leningit alle 200 dollaria. Yhteistyö julkistettiin ensimmäisen kerran huhtikuussa, mutta tarkastelemme 37-osaisen rivin lähemmäksi, kun saavuimme New Yorkin suunnittelija syyskuussa julkaisemamme, nyt lehtikioskeihin ja saatavilla digitaaliseen lataukseen.

Joten, miksi hän kääntyi Ison-Britannian metropoliin? Tuloksena ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että se on maailman kauneimmista lapsista, prinssi George ja prinsessa Charlotte. Sen sijaan se on yksi hänen suosikkipaikoistaan ​​maailmassa. “Lontoo on vain viileä kaupunki, jolla on luonnostaan ​​alkuperäinen vibra”, Panichgul kertoi Tyylissä. “Tämä on rinnakkain näkyvästi rikas historia ja kulttuuri, ja se johtaa energiaa, jota en ole löytänyt muualta. Se on archly perinteinen ja outo ja uusi kaikki kerralla. Menen niin usein kuin mahdollista, mikä yleensä päättyy kaksi kertaa vuodessa, tai aina, kun voin säästää aikaa lentoonlähtöön. “

RELATED: Ellen DeGeneres yhtyy Bergdorf Goodmanin ensimmäiseen Pop-Up Shopiin

Siksi löydät ylivoimaisia ​​viittauksia brittiläisiin niitteihin yläosissa, mekkoissa, housuissa ja takkeissa, kuten keilahihnapyörissä, punaisissa puhelinkoppeissa ja muissa. “Otimme klassisia bittejä, jotka ovat tunnistettavissa pinnan tasolle ja kierretty tai tislattu, kuten tartonia ja perinteistä ja kaunista englantilaista ruusu-tulosta, ja heittäneet nämä siluetteihin”, hän selitti. “Myös kappaletta on helppoa, joten niitä voidaan sekoittaa millä tahansa tavalla.”

Thakoon Embed
Time Inc. Digital Studios

Suosikkielementteihimme kuuluu tämä tartan-duffelakki (edellä, 175 dollaria) ja englanninkielinen ruusupainotasku (alla, $ 54). Ne ovat myös muutamia hänen aarteistaan. “Jokainen tarvitsee yhden näistä [päällysteistä] päästäkseen pitkiä kävelylenkkejä ulkona”, hän sanoi. “Värit ovat myös super-klassikkoa, melkein miellyttävää miesten kangasta, jota pidän, ja ruudullinen on nyökkäys perinteiselle tartanille.”

Mitä paita on, se on välttämätöntä. “Button-down on tärkeä Thakoon”, hän sanoi. “Tytöllä on tyttömme menestys, joten halusimme sisällyttää sen koko Kohlen kokoelmaan, ja tämä tyyli viittaa miesten vaatetukseen ja räätälöintiin. Iso-Britanniassa tunnetaan. Kukkapussi vie sen romanttisempaan suuntaan, mikä on hieno tasapaino. ” (Mielestämme se sopii täydellisesti vaalean mustan hameen kanssa.)

Thakoon Embed
Time Inc. Digital Studios

Osta kokoelma myymälöissä ja verkossa osoitteessa kohls.com alkaen 10. syyskuuta. Pssst: Se on hyvä kausi Thakoonille – tämä merkitsee suunnittelijan kymmenettä vuosipäivää.

RELATED: Loeffler Randall käynnistää päällysvaatteet – ja haluamme kaiken

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 30 = 34

map