Fergie ja Josh Duhamelin epätavallinen lomakortti voittaa kauden

Fergie ja Josh Duhamelin perheleipäkortti antaa “Hyvää Joulua” kaikille uudelle ilmeelle.

Muuntajat näyttelijä otti torstaina Instagramiin jakamaan perheensä kauden tervehdykset, Los Angeles-tyyliin, vakavasti hienolla kortilla, MILF $-laulaja ja pariskunnan taitoshuone Axl värikkäinä karikatyyreinä ja tuloksena syntyvän kuvan on oltava yksi parhaista lomakorteista, jotka olemme koskaan nähneet.

VIDEO: Royal Family: Ruma Christmas Sweater Edition

 

“Hyvää joulua!” Duhamel yksinkertaisesti kuvattu yksityiskohtainen piirros, joka osoittaa perheen nauttia Kalifornian joulu rannalla joitakin koristeltu palmuja. Kun yhden ja 3-vuotiaan isä, joka on varustettu Batmanin tavoin, ovat kiireinen saada surffansa, Black Eyed Peas -laulajan laulaja nähdään loman henkiin koristelemalla koristeltu joulukuusi tikkailla punaisella ja valkoiset asut ja valkoiset porot.

Hyvää joulua!!

Kuva, jonka lähettäjä on Josh Duhamel (@joshduhamel)

RELATED: Fergie jakaa Sweet #TBT miehensä Josh Duhamel ja heidän 3-vuotiaan poikansa Axl

Värikäs piirros, joka on kuvataiteilija James Malian takia, on jo saanut kiitosta Hollywoodin väkijoukosta, ja jotain kertoo, että tulemme näkemään enemmän kuuluisimpia perheitä lähettämään kauden tervehdykset ensi vuoden juhlanäytöksiksi!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 6 =

map