Fendi Buggies ovat pienimmätkin käsilaukkuharrastajat

Fendi Buggies on kauden söpö ja fuzzest muotiasusteet! Buggies on erikoinen kokoelma pieniä, värikkäitä “meteoriittityyppisiä” turkisten onnekkaita charmeja, jotka on tarkoitus liittää käsilaukkuun. Täynnä persoonallisuutta, on kuusi ainutlaatuista ilmeet ja materiaalit – Funny, Snob, vihainen, Savage, The Crazy ja leikkisä. Valmistettu ketunhiuksista, minkistä, nahasta ja muista ylellisistä materiaaleista, Buggies on omistettu Fendin naisellisuuden, luovuuden ja luottamuksen arvoille. Vaikka tämä olento-ryhmä lopulta tulee keräilykappaleiksi, uusi kokoelma alkaa jokaisen lomakauden, lisäämällä yhä kasvavaan Fendi-perheeseen. Bonus? Buggies myös kaksinkertaistuu muodikkaina sormupusseina. Katso ihastuttavaa videota yläpuolelle ja nauti omasta pörröisestä ystävistään 5. marraskuuta alkaen Fendi-myymälöissä ja fendi.com-sivustolla $ 580. Katso kaikki suosikki tähteä, joissa on Fendi.

LISÄÄ: • 16 Lariat Kaulakoru kiinnittimen, silmukan ja varren • Coolest Winter Trend: Animal Korva Hatut • Kauppa Fall 2013: n eniten henkeäsalpaavat tarvikkeet

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 3 =

map