Exclusive: Getting Red Carpet-valmis Oscarille American Sniper Starillä Jake McDormanilla

Kun Jake McDorman osui punaiseen mattoon tänä iltana, hän ei näyttänyt hyvältä teki hyvä. Ensimmäistä kertaa Oscar – American Sniper tähti valittiin edustaa Red Carpet Green Dress, eko-muotikampanja, jonka perusti Suzy Amis Cameron (James Cameronin vaimo) vuonna 2009. Koulutusalan voittoa tavoittelemattoman MUSE School CA: n hyväksi kampanja haastaa suunnittelijat maailmanlaajuisesti luomaan punainen matto-valmis tuxedo tai kestävistä materiaaleista valmistettu mekko.

022215-Oscar-Jake-McDorman-embed5.jpg
Kohteliaisuus

“On mahtavaa pystyä edustamaan tällaista hienoa organisaatiota tänään”, McDorman kertoi yksin Tyylissä kun hän oli valmistautumassa tänä iltana. “Olla Oscarilla American Sniper ja sitten myös tukea Red Carpet Green mekko on vain kaksi kertaa niin cool minulle. “Lisäksi hän on hyvässä seurassa: Jane Neitsyt tähti Gina Rodriguez valittiin kuluvaksi tämän vuoden kilpailupalkintoon. “Olemme toistensa päivämäärät yöksi”, McDorman paljasti.

022215-Oscar-Jake-McDorman-embed4.jpg
Kohteliaisuus

Oscarilla johtavan kolmen viikon aikana McDormanilla on ollut useita laitteita räätälöimään kilpailu voittaja Tingting Chen, muotitieteilijä ESMOD-ISEM Pariisissa. “Tämä koko prosessi on ollut hyvin koulutuksellinen minulle oppia kestävyyteen muotia”, McDorman sanoi. “Vaatteet ovat kestäviä päästä varpaisiin – he antoivat minulle myös parin hampunpuseroja pukeutumaan alla, joten olen sataprosenttisesti kestävä mies tänään.”

022215-Oscar-Jake-McDorman-embed3.jpg
Kohteliaisuus

KUVAT: Academy Awards 2015 Red Carpet saapumiset

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map