Exclusive First Look at Collette Dinniganin kapseleiden kokoelma antropologialle

Australia-pohjainen suunnittelija Collette Dinnigan, joka on Nicen Kidmanin ja herttuatar Kate, on tuonut hänen feminiinisen tunnelman ja allekirjoittanut rohkeat painokset Anthropologieen. Viiden kappalekappaleen kokoelma (saatavilla nyt anthropologie.com) on nyökkäys 50-luvulle ja Dinniganin omille lumoaville lomille, jotka auttoivat häntä unelmaan leikkisä kuvioita, jotka tanssivat ulkonäön yli. “Rakastan matkustaa, joten oli hauskaa kaapata näiden eksoottisten kohteiden henki”, Dinnigan sanoo. “Se on kuin yllään loma, jonka ei tarvitse edes mennä!” 

Katso lisää loma-inspiraatiosta alla ja saat napsauttamalla ennen kuin nämä jalokivet myydään!

RELATED: löytää unelmiesi valkoinen paita takapenkillä

Yhdistetty Acionna Silk Dress (edellä), 198 dollaria; anthropologie.com

“Tämä tulostaa mieleeni, miksi rakastuin Turks- ja Caicossa”, Dinnigan sanoo. “Sisällyttimme vaaleanpunaiset flamingot, joita näin sinne ja hopeiset dollarit, jotka löydätte lämpimästä valkoisesta hiekasta. Ja kuka ei rakasta palmua?” Söpö huivi-hihnat inspiroi suunnittelija laaja kokoelma vintage huivit.

Collette Dinnigan embed 4
Kohteliaisuus

Acionna Silk Maxi mekko, 288 dollaria; anthropologie.com

“Halusin tehdä pehmeän väripaletin, joka inspiroi auringonlaskuja rannalla”, sanoo suunnittelija. Breezy maxi pituus ja pehmeä silkkipusero muistuttavat myös Dinniganin matkoista Great Barrier Reefille, jossa hän havaitsi merihevoset, joita käytetään painetussa.

Collette Dinnigan embed 2
Kohteliaisuus

Acionin silkkipusero, 168 dollaria; anthropologie.com

Collette Dinnigan embed 1
Kohteliaisuus

Scenic silkki mekko, 228 dollaria; anthropologie.com

Tämä Dolman-huopa-villapaita oli ode kaupungeissa, joita Dinnigan pitää rakas, Pariisin street-musiikkifestivaaleilta, Fête de la Musiquesta, Sydneyn Bondi-rannalle ja Lontoon kiireisille käytäville. “Nämä ovat kolme kaupunkia, jotka olen asunut elämäni viimeisten 15 vuoden aikana”, Dinnigan sanoo. “Halusin edustaa kunkin paikan yksityiskohdat kuvissa.”

Collette Dinnigan embed 3
Kohteliaisuus

Laskostettu rintaliivit, 168 dollaria; anthropologie.com

Jos olet enemmänkin minimalistinen, tämä terävä laskostettu kangas (upealla rengasrungolla, joka on selällään yksityiskohtainen) on mautonta ja monipuolista. Muotoilija sanoo: “Voit yhdistää sen nahkakengällä rennon lounaan tai pukea sen yöksi.”

RELATED: Millyn Capri-innoitettu kokoelma Kohlin DesignNationille on kaatunut varhain

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 + = 80

map