Eva Longoria keskustelee Hollywoodin Call of Action -tapahtumasta Golden Globesissa

Time’s Up -puhelun kulumista varten Golden Globesille on tullut yksi merkittävimmistä vaikutuksista punaiseen mattoon modernissa historiassa, sillä satoja näyttelijöitä alkoi saapua sunnuntai-iltaan. Sen sijaan synkkä kulkue, naiset ja miehet, jotka kaikki pukeutuivat mustavalkoisiin sävyihin, tekivät tapauksensa sukupuolten tasa-arvosta tyylikkäissä, luovissa ja monissa tapauksissa jännittävissä housuissa. Mutta solidaarisuuden viestin valossa heidän valintojensa tarkoitus oli välittää, muoti tuli alaviite tämän vuoden globeilla.

Eva Longoria, jolla on ollut merkittävä rooli liikkeessä, käytti Sara Cavazza Facchinin suunnittelemaa, silkkimekkikangasta, jossa oli satiini-v-kaula-yksityiskohdat, jonka innoittamana tuulettimen valmistaja Genny, yhteistyössä Evan ja hänen stylistinsa Charlene Roxborough.

Eva Longoria
Kevork Djansezian / NBC / Getty Kuvat

Tässä ylellisessä Q & A: ssa Longoria käsittelee Time’s Up -liikkeen vaikutusta Golden Globe -versioon.

Tyylissä: Ensinnäkin onnittelen teitä kaikesta menestyksestä, jonka olette saavuttaneet tällä liikkeellä. Viime viikolla on tapahtunut mielenkiintoisia keskusteluja Time’s Upin ja erityisesti muotinäytöksistä siitä, että puhelimessa on mustalla punaisella matolla Golden Globesissa tänä iltana. Mitä teet reaktioista??
Tukea ja solidaarisuutta, josta olemme saaneet kaikki teollisuudenalat ja kaikki ihmiset, on ollut hämmästyttävää. Twitterissä pyysimme ihmisiä pukeutumaan mustaan, jos he katsovat Golden Globesia ja lähettävät kuvia, videoita ja tarinoita. He ovat jo syöneet. Koko perheelle lähetettiin kuva, joka sanoi: “Menemällä kirkolle, pukeutuneena Black’s naisille Time’s Upin tänään.”

Time’s Up on monitasoinen lähestymistapa vallan epätasapainon ratkaisemiseen kaikilla toimialoilla, ei pelkästään viihteellä, joten Golden Globes on yksi pieni pylväs, jolla on miljardin näkymän ja silmän alusta sanoa jotain. Sitä haluamme tehdä. Emme halunneet tehdä muotitodistusta. Halusimme tehdä toimintasuunnitelman, ja sen tarkoituksena on kerätä rahaa tähän oikeudelliseen rahastoon, joka on käytettävissä kaikille, jotka kokevat seksuaalista käyttäytymistä, häirintää, syrjintää ja pahoinpitelyä työpaikalla. Halusimme käyttää ääntämme vahvistamaan tätä viestiä.

Voin vain kuvitella, että vahvistusta tullaan kuulemaan tänä iltana. Monet muotilehdet ovat jo sanoneet, että he eivät edes kirjoita parhaita yövaatteita. Luuletko, että ihmiset voivat vielä puhua muotista, kun he ovat punaisella matolla?
Haluamme keskittyä siihen, että tämä ei ole hetki, vaan liike. Tänä iltana on kyse naisista, tämä solidaarinen teko, joka seisoo toisiinsa nähden. Meillä on kunnia niitä naisia, jotka tulivat ulos heidän tarinansa kanssa, jotka todella potkivat oven tämän keskustelun tapahtua jopa: Ashley Judd, Aasia Argento, Annabella Sciorra, Olivia Munn, Rosanna Arquette. Tänä iltana on kunnia työstään, että he ovat alkaneet ja jatkamaan työtä.

Haluatko nähdä tämän liikkeen edelleen, mitä haluaisit nähdä muuttaa miten punainen matto lähestyy ja kattaa Hollywoodissa?
Tämä ei koske punaista mattohetkeä. Haluamme muuttaa sukupuolten välistä tasa-arvoa kaikilla teollisuudenaloilla. Tämä ei koske punaisen maton etiketin vaihtamista. Tämä on jotain paljon suurempaa. Kyse on siitä, että ei ole enää väärinkäytöksiä, ja miten muutat tätä epätasapainoa, lisäämällä naisia ​​vallan asemiin. Time’s Up on monta kättä. Tämä oikeusrahasto on yksi niistä. Meillä on käytännöllinen lainsäädäntö, joka on toinen käsi. Meillä on myös toinen johtama Jill Soloway yrittää saada sukupuolten välisen tasa-arvon virastoissa, akatemiassa, unionissamme ja verkostoissa. Toinen naispuolisten toimitusjohtajien ryhmä tekee samoin Fortune 500 -yrityksille, yrittäen varmistaa, että levyt ovat tasavertaisia. Tänään me pysymme ihmisten kanssa kaikkialla.

Mutta mitä tiedät, mikä on teidän musta mekko tänä iltana?
Genny, Italiasta. Soitin ja sanoin, että meillä on kaksi haastetta. Sen on oltava musta, ja olen raskaana. Luova ohjaaja, Sara, tukee täysin tätä liikettä ja on mukana tämän liikkeen kanssa.

RELATED: Kuka alkoi minun liikaa liikettä?

Ja miltä sinusta tuntuu, kun valmistaudut tänä iltana tähän isoin hetkiin?
Tunnen jännitteitä. Tunnen valtuudet. En tunne yksin. Ja se on hieno tunne.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − = 54

map