Eva Green keskustelee Risqué-rooleista ja miksi amerikkalainen aksentti on vaikea

Eva Greenin hahmo tulevaisuudessa Sin City: Dame tappaa osoittaa kohtuullisen paljon ihoa, ja se oli hieman vakuuttava ennen näyttelijä tuli hyväksymään risqué rooli. Ranskalainen kauneus ilmestyi Jimmy Kimmel Live! ja paljasti, että hän suostui pelaamaan femme fatale Ava Lordia, kun ohjaaja Robert Rodriguez vakuutti hänelle, että kohtaukset tehdään makuun ja tyyliin. “Se on kaunis, se ei ole mautonta”, hän sanoi. “Olen omaksunut ajatuksen, se ei ole ilmaista merkkiä kohtaan, hänen seksuaalisuutensa on ase, se on osa häntä.”

Hänen keskusteluaan isäntänsä Jimmy Kimmelin kanssa vihreällä oli täydellinen rinnakkainen LBD, jossa oli sivuvahvistetut hiukset ja punk rock glam korvakoru, jossa näkyvä musta höyhen. Hän selitti myös, kuinka hän voi syntyperäisenä Ranskassa tehdä brittiläisen aksentin, mutta sillä on vaikea aika amerikkalaisen kanssa. “Lihakset ovat aivan erilaiset”, hän sanoi. Mukaan Green (ja hänen murre valmentaja), tekemällä amerikkalainen aksentti vaatii “tasainen kieli, pieni suu … seksikäs, mutta ei liian nenän.”

Tutustu hänen viehättäväyn, rehelliseen haastatteluunsa alla ja näe, miksi Eva Green teki luettelon Hollywoodin 10 parasta brunetteja!


Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 6

map